ÚJRA ÉRKEZETT

Néhány tipp a trendtaska.hu táskáinak karbantartásához, tisztításához, tárolásához:

Bőrtáskák: A bőrtáskák karbantartása nagyon fontos, hogy azok hosszú élettartamúak legyenek. A bőrtáskák tisztításához használjon puha rongyot és enyhén szappanos vizet. A bőrre ne használjon erős vegyszereket, mert azok károsíthatják a bőrt. Ha a bőrtáska megsérült, akkor vigye el egy szakemberhez, hogy megjavítsa.

Műbőr táskák: A műbőr táskák tisztításához használjon puha rongyot és enyhén szappanos vizet. A műbőrre ne használjon erős vegyszereket, mert azok károsíthatják a műbőrt. Ha a műbőr táskája megsérült, akkor vigye el egy szakemberhez, hogy megjavítsa.

Vászon táskák: A vászon táskák tisztításához használjon puha rongyot és enyhén szappanos vizet. Ha a vászon táskája nagyon piszkos, akkor mosógépben is mosható. Azonban először ellenőrizze a címkét, hogy mosógépben mosható-e.

Sporttáskák: A sporttáskák tisztításához használjon puha rongyot és enyhén szappanos vizet. Ha a sporttáska nagyon piszkos, akkor mosógépben is mosható. Azonban először ellenőrizze a címkét, hogy mosógépben mosható-e.

A tárolásra vonatkozóan itt van néhány tipp:


Bőrtáskák: Tartsa a bőrtáskát egy olyan helyen, amely nem túl meleg vagy túl hideg. Ne tegye ki közvetlen napfénynek vagy hőségnek. Tartsa a bőrtáskát egy porzsákban vagy egy pamutzsákban, hogy megvédje a portól és a nedvességtől.

Műbőr táskák: Tartsa a műbőr táskát egy olyan helyen, amely nem túl meleg vagy túl hideg. Ne tegye ki közvetlen napfénynek vagy hőségnek. Tartsa a műbőr táskát egy porzsákban vagy egy pamutzsákban, hogy megvédje a portól és a nedvességtől.

Vászon táskák: Tartsa a vászon táskát egy olyan helyen, amely nem túl meleg vagy túl hideg. Ne tegye ki közvetlen napfénynek vagy hőségnek. Tartsa a vászon táskát egy porzsákban vagy egy pamutzsákban, hogy megvédje a portól és a nedvességtől.

Sporttáskák: Tartsa a sporttáskát egy olyan helyen, amely nem túl meleg vagy túl hideg. Ne tegye ki közvetlen napfénynek vagy hőségnek. Tartsa a sporttáskát egy porzsákban vagy egy pamutzsákban, hogy megvédje a portól és a nedvességtől.

A trendtaska.hu Női táskái és Férfi táskái megérdemlik a figyelmességet, a törődést. Természetesen,- hogy hosszú ideig maradhasson „társunk” a táskánk, a táska megterhelésére és a czipzár tapintatos kezelésére is figyelmet kell fordítanunk.

Ebben a kategóriában azokat a női táskákat, hátizsákokat, crossbodykat, férfi táskákat stb. találod meg, amelyeket a trendtaska.hu újra megrendelt. Az újra megrendelt női táskák és férfi táskák megérkezése napján megjelenítjük.