PÉNZTÁRCA

FÉRFI PÉNZTÁRCÁK ÉS NŐI PÉNZTÁRCÁK

Ebben a kategóriában nőknek és férfiaknak gyártott kártyatartókat és pénztárcákat találsz. Pénztárcák alatt a klasszikus női pénztárcákat és férfi pénztárcákat találod, amelyekben elsősorban bankkártyáidat, bankjegyegyeidet, személyi igazolványodat és aprópénzt tarthatsz.

Pénztárcáink változatos színűek és kivitelűek, így biztosan megtalálod a megfelelő darababot. A Trendtaska valódi bőr pénztárcái tehénbőrből és bivalybőrből készülnek, sima vagy szemcsés bőr kivitelben. A valódi bőr pénztárcák természetes az idő múlásával öregszenek, puhábbak, sötétebbek, patinásabbak lesznek. A pénztárca az egyik legszebb ajándék. Egy szép pénztárca mindenkit lenyűgöz. KÁRTYATARTÓK

Kártyatartóink kisebbek, mégis praktikusak lehetnek, mivel akár a farzsebedben is elférnek. A kártyatartók elsősorban bankkártyák és hitelkártyák tárolására szolgálnak, míg a nagyobb méretű pénztárcádban akár a mobilod is elfér.

VÁSÁROLJ PÉNZTÁRCÁT A TRENDTÁSKÁTÓL


A trendtaska.hu pénztárcáiról szeretnél hallani, igaz?

Akkor jó helyen jársz, mert én mindent elmondok neked erről a fantasztikus webáruházról, ahol a legjobb minőségű és legdivatosabb pénztárcákat találhatod meg.

A trendtaska.hu egy olyan webshop, ahol nőknek és férfiaknak gyártott kártyatartókat és pénztárcákat vásárolhatsz. A pénztárcák valódi bőrből készülnek, tehénbőrből vagy bivalybőrből, sima vagy szemcsés kivitelben. A valódi bőr pénztárcák természetes módon öregszenek, puhábbak, sötétebbek, patinásabbak lesznek. A pénztárca az egyik legszebb ajándék, amit adhatsz magadnak vagy szeretteidnek. Egy szép pénztárca mindenkit lenyűgöz.


A trendtaska.hu-n rengetegféle pénztárca közül választhatsz, attól függően, hogy milyen méretűt, színűt és stílusút szeretnél. Van itt klasszikus női és férfi pénztárca, amelyekben bankkártyáidat, bankjegyeidet, személyi igazolványodat és aprópénzt tarthatsz. Van itt mini kártyatartó, amely akár a farzsebedben is elfér. Van itt hosszított pénztárca, amelyben akár a mobilod is elfér. Van itt patchwork pénztárca, amely egyedi és színes megjelenést biztosít. Van itt luxury pénztárca, amely eleganciát és minőséget sugároz. És még sorolhatnám…

A trendtaska.hu-n nem csak a pénztárcákért érdemes vásárolni, hanem más kiegészítőkért is. Itt megtalálod a legjobb női és férfi táskákat, öveket, hátizsákokat, bőrtáskákat, kézműves táskákat és még sok más érdekességet. A webshopban rendszeresen találhatsz újdonságokat, akciókat és kedvezményeket is. A rendelés egyszerű és gyors.
Biztos vagyok benne, hogy megtalálod az álmaid pénztárcáját. És ha már ott vagy, nézz körül a többi termékük között is. Nem fogod megbánni!