TÚRAHÁTIZSÁK

TÚRAHÁTIZSÁK

Kinek ne kellene egy jó túrahátizsák, amivel a világ legtávolabbi részére is eljuthat, felfedezve a természetet, a világot, a vad tájak felejthetetlen szépségeit. Ha már tudod, merre mennél és meddig szeretnél maradni, a hátizsák mérete is kézenfekvő lesz. 

A túrahátizsákokat elsősorban kirándulásra, túrázásra, sportolásra, hosszabb, rövidebb utazásokhoz tervezték, de egyre gyakoribb a kisebb méretű túrahátizsákok városi hátitáskaként vagy iskolatáskaként használata is.

A túrazsákok típusától, méretétől függően azokat kerékpározáshoz, kalandtúrákhoz, hegymászáshoz, vadászathoz és sok más sporthoz és tevékenységhez használhatjuk. A túrahátizsákok és sporttáskák nem hiányozhatnak egyetlen „táska gyűjteményből” sem. Kirándulások és a sport kötelező tartozéka. A mai hátizsák modellek tartósak és tágasak, jól illeszkednek a sportos ruházathoz.

Választékunkban megtalálja a hátizsákok szinte az összes fajtáját, széles szín és forma választékban. Divatos zöld és barna, military színben, élénk színekben. Túrázás közben nem mindegy a láthatóság, ezért gyakran jó minőségű, élénk színű trekkinget választunk. Egy sporthátizsák, túrahátizsák nagyban járul hozzá a kirándulás, sportolás sikeréhez. Érdemes olyan hátizsákot választani, amiben bőségesen jut hely mindennek. A több belső és külső zsebbel rendelkező hátizsák megkönnyíti a bepakolást, tárgyaink elrendezését.