VALÓDI BŐR TÁSKA

Valódi bőr táska

A valódi bőr illata, anyaga semmihez nem hasonlítható. Igaz, ma már a bőrtáska készítők gyakran éppen a bőrillatot nem kedvelő vásárlók érdekében próbálják (szagtalanítani) illattól mentesíteni a táskákat. A valódi bőrből táskák elkészítési módja, cserzéstől, pl. a felhasznált olaj mennyiségtől, a felületi kialkítástól függően sokféle lehet. Lehet szemcsés, sima, matt, fényes, koptatott, vékony, vastag, stb. A minőségben, a magas presztizsértékben, a tatósságban, maradandó értékben azonban mindannyian megegyeznek. A bőrtáskát szeretni kell. Ápolni, kezelni, Meghálálja. Egy valódi bőrtáska minél öregebb, annál érékesebb, patinásabb.

Ha szereted a minőségi, valódi bőr táskákat, akkor ne hagyd ki webáruházunk kínálatát! Itt megtalálod a legújabb divatnak megfelelő női és férfi táskákat, öveketpénztárcákat és más kiegészítőket. Valódi bőr táskáink tehénbőrből és bivalybőrből készülnek, sima vagy szemcsés bőr kivitelben. A valódi bőr táskák természetesek, az idő múlásával öregszenek, puhábbak, sötétebbek, patinásabbak lesznek. Választhatsz elegáns, üzleti vagy sportos stílusú táskákat, amelyek tökéletesen illeszkednek a személyiségedhez és az alkalomhoz. Webáruházunkban rendszeresen találhatsz újdonságokat, akciókat és kedvezményeket. A rendelés egyszerű és gyors. 

Hogyan kell tisztítani a bőr táskákat?

A bőr táskák tisztítása nem olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik, de fontos, hogy megfelelő módszereket és szereket használj. A bőr egy természetes anyag, ami érzékeny a vízre, a szappanra, a durva dörzsölésre és a hőre. Ha nem megfelelően tisztítod, akkor károsíthatod a bőr szerkezetét, színét és rugalmasságát. A következőkben néhány hasznos tanácsot adunkk neked arra, hogyan tisztítsd meg a bőr táskádat otthon.

Először is, távolítsd el a port és a laza szennyeződéseket egy puha, száraz ronggyal vagy kefével. Ha van porszívód, akkor azzal is átszívhatod a táskát, de ügyelj arra, hogy ne legyen túl erős a szívóerő.
Másodszor, készíts egy enyhe tisztítóoldatot meleg vízből és mosogatószerből. Ne használj erős vegyszereket, mosóport vagy szappant, mert ezek kiszáríthatják és kifakíthatják a bőrt. Egy evőkanálnyi mosogatószer elég egy liter vízhez.
Harmadszor, márts egy puha rongyot vagy szivacsot a tisztítóoldatba, és csavard ki jól. Töröld át vele óvatosan a táskát kis részletekben, elkerülve a túlzott nedvesítést. Ha szükséges, ismételd meg többször, amíg el nem tűnnek a foltok.
Negyedszer, töröld át a táskát egy másik tiszta, nedves ronggyal vagy szivaccsal, hogy eltávolítsd a maradék tisztítószert. Ezután töröld szárazra egy harmadik ronggyal vagy papírtörlővel.
Ötödször, hagyd megszáradni a táskát természetes módon, de ne tedd ki közvetlen napfénynek vagy hősugárzásnak. Ha lehetséges, akaszd fel vagy támaszd ki úgy, hogy ne gyűrődjön össze.
Hatodszor, ha teljesen megszáradt a táskád, akkor kend be egy speciális bőrápoló krémmel vagy spray-vel, ami visszaadja a bőr fényét és rugalmasságát.
Kövesd az ápolószer használati utasítását, és ne használj többet a szükségesnél. Dörzsöld be alaposan a krémet vagy spray-t egy puha ronggyal vagy kefével.
Reméljük, ezekkel az egyszerű lépésekkel sikerül megtisztítanod és felfrissítened a bőr táskádat.