Blog

Pénztárca a Trendtáska kínálatában

A táska és a pénztárca, szinte egyidőben alakult, fejlődött ki elődeink tarsolylemezeiből, fém és nemesfém anyagú kis tartóiból, mely a kikészített bőr alkalmazása során, már főleg bőrből készült. Innentől kezdődően kis értékeiket, fémpénzeiket ezekben a pénztárcákban, erszényekben hordozták, többnyire a derekukra kötve. Kezdetben a női és férfi pénztárcák között lényeges különbség nem volt, nem úgy, mint manapság.


A papírpénz megjelenésével pedig már a mai pénztárcákhoz hasonló tárcák alakultak ki. Természetesen a kornak és az új igényeknek megfelelően. Ezekben a modern, igényes tárcákban jut hely az apró,- és papírpénznek, valamint a kártyáinknak és a mobilunknak is (választástól függően). A Trendtáska webáruház https://trendtaska.hu/spl/712426/PENZTARCA pénztárca árukészletében találsz különlegesen szép, különböző méretű, színű és stílusú tárcákat és kártyatartókat. Válogass kedvedre, és ne feledd, egy valódi bőr pénztárca különleges ajándék, amit örömmel fogad minden megajándékozott.

Pénztárca a Trendtáska kínálatában

A táska és a pénztárca, szinte egyidőben alakult, fejlődött ki elődeink tarsolylemezeiből, fém és nemesfém anyagú kis tartóiból, mely a kikészített bőr alkalmazása során, már főleg bőrből készült. Innentől kezdődően kis értékeiket, fémpénzeiket ezekben a pénztárcákban, erszényekben hordozták, többnyire a derekukra kötve. Kezdetben a női és férfi pénztárcák között lényeges különbség nem volt, nem úgy, mint manapság.


A papírpénz megjelenésével pedig már a mai pénztárcákhoz hasonló tárcák alakultak ki. Természetesen a kornak és az új igényeknek megfelelően. Ezekben a modern, igényes tárcákban jut hely az apró,- és papírpénznek, valamint a kártyáinknak és a mobilunknak is (választástól függően). A Trendtáska webáruház https://trendtaska.hu/spl/712426/PENZTARCA pénztárca árukészletében találsz különlegesen szép, különböző méretű, színű és stílusú tárcákat és kártyatartókat. Válogass kedvedre, és ne feledd, egy valódi bőr pénztárca különleges ajándék, amit örömmel fogad minden megajándékozott.ÁTVETŐS TÁSKA / CROSSBODY VIDEÓ:

https://trendtaska.blogspot.com/


 

Vajon trendi-e a műbőr hátizsák?

A trendiség elsősorban nem a táska anyagától, sokkal inkább a tervezéstől, a desing-tól függ elsősorban. Ha a kortárs formai elvárásoknak megfelel, ugyanakkor praktikus is, akkor minden bizonnyal trendi a női táska, akár műbőrből, akár valódi bőrből, vagy vászonból készült is.

Mindemellett a műbőr hátizsák strapabíró, sportos, kényelmes „viselet”, amit szinte bármilyen alkalommal lehet hordani. A műbőr női táskák mellett azonban meg kell említenünk az ökobőr és rostbőr táskák széles Trendtáska választékát is. Ezek a táskák nagy hasonlóságot mutatnak a műbőr táskákhoz.
Ezek a termékek ezért egyre népszerűbbek. Egyre többen használják utazótáskának, vagy iskolatáskának.

A Trendtaska.hu Táska webáruház Női táska kategóriájában érdemes alaposan tájékozódnunk, mivel sokféle stílusú női táska és női hátizsák között válogathatunk.
Természetesen a hátizsák és válltáska kivitel mellett multifunkcionális táska választására is adódik lehetőségünk. Ezek a táskák egyben válltáskák, hátizsákok és akár kézitáskák is lehetnek. Kedvelt táskatípus.
Válasszuk a stílusunkhoz és táskahasználatnak megfelelő táskát! Ha bármilyen kérdésünk volna a Trendtaska.hu szívesen ad tájékoztatást telefonon, vagy e-mail-ben.

BŐR TÁSKA 


A táskavásárlás, választás egyik fő szempontja, a táska szépsége, stílusa mellett a tartósság kérdése. Ne csak szép, de időtálló is legyen az a kiválasztott táska. Ennek a szempontnak pedig, mi más, mint a bőrtáska, különösen a valódi bőr táska képes megfelelni, mivel a bőr táska a legtartósabb táskák egyike. Ezen túlmenően, a mai bőr táskák rendkívül divatosak és eleganciát kölcsönöznek viselőjének. Ma már szinte a legkülönbözőbb, leghaladóbb design és szín teszi még vonzóbbá, még trendibbekké a tervezőasztalokról kikerülő bőr táskákat.
Bőr táskát szeretne, de nem tudja, hogy hol vásárolhat valódi bőr táskát?
A trendtaska.hu webáruház oldalain biztosan megtalálja, amit keres. A világ minden részéről, a legtrendibb táskákat forgalmazzák, melyek a legújabb divat szerint készülnek fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. A webshopban nők és férfiak egyaránt megtalálhatják a stílusokhoz találó táskákat és hátizsákot. A férfiak számára is kitűnő választás lehet egy- egy „trendtáska”. Böngésszen a táska webshop termékei között a szoba kényelméből, használja ki az online vásárlás előnyeit és kényelmét.

NŐI KÉZITÁSKA, NŐI TÁSKA - TREND

Sokat teszünk azért, hogy lépést tarthassunk a ruha trendekkel, de úgy tűnik, valamilyen oknál fogva, hajlamosak vagyunk a ruhánkhoz tartozó trendtáskákról, különösen a női kézitáskákról megfeledkezni. Talán azért, mert a női kézitáska trendjei nem tűnnek fel gyorsan, vagy talán azért, mert többet fektetünk a kézitáskába, és azt szeretnénk, hogy több évszakra is kitartson. Nos, itt az ideje, hogy jól megérdemelt figyelmet fordítsunk a a női kézitáskákra. Az ősz közeledtével, amikoris elérkezik a farmer, kabátok és pulóverek ideje, fontos a táskákról is gondolkodnunk. Érdemes tudnunk, hogy ebben a szezonban a divat szokatlan formákat ölthet, funky (steppelt) anyagokat, és olyan kitűnő részleteket kínál, mint szegélyek, tollak, vaskos láncfogantyúk. A különböző trendeket, a trendtaska.hu táska webáruház őszi és téli kollekcióját, megismerheted termékeink között kényelmesen válogatva. Találd meg a stílusodnak megfelelő kézitáskát, vagy hátizsákot!

BŐRTÁSKA KARBANTARTÁSA

Bőrtáskádat, minél több feldolgozáson ment keresztül a gyártás folyamán, annál könnyebb lesz tisztán tartani. Minél kevesebb kezelést kap egy bőr, annál szebben öregszik és válik vintage-szerűvé.
A bőrtáska azonban, bármilyen eljárással is készül, ahhoz, hogy megőrizze szépségét, értékeit, rendszeres figyelmet és némi gondozást kíván.

A TrendTáska Webshop tanácsai:

Használj olyan vízálló spray-t, amelyet kifejezetten bőrtáskákhoz fejlesztettek ki.
Tisztításhoz soha ne használj oldószereket vagy vegyszereket.
Tarts szárazon a táskád, és ne tárold azt napos helyen.
Amennyiben lehetséges, alkalmazz bőrzsírt a táskán, ha a bőr anyag túlságosan kiszáradt.
Kizárólag méhviaszt vagy egyéb természetes összetevőket tartalmazó bőrzsírt használj.

Őszi táska trendek – trendtaska.hu

Prémes táskáktól a doboz táskákig

Végül is, bár még csak ősz van, itt az ideje a komoly vásárlásnak (nem mintha nem mindig lenne idő, lehetőség komoly vásárlásra. A szezon legjobb felsőruházatainak és pulóvereinek viselése, tesztelése talán még kissé korai, de a szezon táskáit, a trendeket máris ismerhetjük. A női táskák az idén is okozhatnak meglepetéseket, bár egyre jobban kezdjük megszokni a kreatív ötleteket, az attraktív „meglepetésdizájnojat”. Lássuk, miféle női táskák megszállottjai lesznek az idén a lányok, a hölgyek.

Kocka táskák

A gömb és háromszög alakú táskák után, megérkeztek a kocka táskák, szélesítve a szezon női táska palettáját ebben a szezonban, miután átvette a Fall 2018-as kifutópályákat, mint például Oscar de la Renta, Michael Kors, Natasha Zinko és még sok más, vidám táska megállja a helyét a visszatérésben.

 

Szőrös táska

Az idén ősztől kezdődően pedig, mint látható, nem a kabát lesz az egyetlen szőrős alapanyag a női divatban; bizony a táska is kedvesen megszőrösödött.

 

 

Alexander Wang, Vivienne Hu és az ADEAM Fall 2018 kifutópálya

Felső fogantyús táska

És jönnek a nagy felső fogantyús táskák (minimalista kivitelben is).

Egyedülálló, de korrekt formájával és finom arany zárral, ez a Danse Lente minimalista táska érdemel figyelmet.

 


A túlméretezett táska


A kis méretű táskák lassan, helyenként egyre nagyobb teret adnak a tágasabbtáskáknak és hobóknak ebben a szezonban. A túlméretezett bevásárlószerű női táskák újra megjelentek ősszel 2018-as kifutópályákon, így könnyebbé téve az életet a nő számára útközben.


A képen: Victoria Beckham Fall 2018

Oversized Bag

Olyan semleges táska, amely elég nagy ahhoz, hogy illeszkedjen a laptopodhoz és a mindennapi élethez? Igen, kérem.
Jil Sander túlméretes táska
Félig hobo, a félig bevásárlótáska

 

Maison Margiela túlméretes táska
A húzózsinóros táskaHúzózsinóros táska

Érdekes trend, a Mango szatén zsinórral ellátott női táska, amely egy láncpánttal is büszkélkedhet.
Mango zsinóros lánczsák

 

 


Logó táska

Adj hozzá egy kis logót a a Gucci táskához, Gucci táska

 

Övtáska

És végül az övtáska.

Ezzel a finom, de merész vörös zacskóval színesítheted megjelenésed.
Wandler övtáska


Ha több helyre van szükséged az övtáskákban, akkor:
Nanushka vödör táska

NŐI TÁSKÁK 


A táska a régi időktől kezdve alapvető kiegészítője a nők és a férfiak öltözékének is, azonban a szónak nem abban az értelmében, ahogyan ma gondolunk rá. A táska a modern ember kelléke, aki mozgásban van, és vannak olyan fontos és hasznos tárgyai, amelyek mindig vele kell hogy legyenek.

A ma is használatos kézitáska tehát viszonylag új találmány, a retikül elődje csak a 19. század második felében jelent meg. A középkorban a táska csakis használati tárgyként funkcionált, és az övön vagy a deréktájra erősített szíjon viselték. A 16. században jelent meg az úgynevezett chatelaine, egy olyan hurok, ame­lyen láncokra szerelve mindenféle kiegészítő hord­ható volt, például a kulcsok, az óra, egy kés hüvelye vagy a varráshoz szükséges kellékek. Mivel a chatelaine a legkülönlegesebb anyagokból is készülhetett, ez már nemcsak praktikus eszköz, de státuszszimbólum is lett. A 16. századtól kezdve a chatelaine folyamatosan változott stílusában és funkciójában is, és csak a 20. század elején váltotta fel véglegesen a kézitáska.

A 17., 18. és 19. század legnagyobb részében az öltözékek olyan sok rétegből álltak, hogy egy-két nagyobb zseb is észrevétlenül elfért bennük. A zse­bek általában az alsószoknyában voltak, és szim­metrikusan helyezkedtek el a csípő tájékán. Ezek a jól kihasználható, diszkrét bevarrások egészen a 19. századig töretlen népszerűségnek örvendtek, és lehe­tővé tették, hogy viselőjük táska nélkül is boldoguljon. A 18. században, részben Pompeji felfedezése miatt minden, ami kapcsolatba hozható volt az ókori görög vagy római világgal, népszerűvé vált. A század végére teljesen megváltozott a divat természete. A 19. szá­zadra a ruhák egyszerűbbé váltak, a derék magasabbra került. A vékony anyagok és a szűkebb szabásvonalak miatt többé nem volt hely ezeknek a trükkös zsebek­nek, így azok tartalmai átkerültek a kézitáskába. A retikülnek az volt a legnagyobb újszerűsége, hogy bár a kézben hordták, de egy zsinóron vagy láncon lógatva- míg azelőtt, a 19. század első évtizedeiben még csakis a kézben hordott változat létezett. Leggyakrab­ban marha-, kígyó- vagy krokodilbőrből készült, de volt, hogy hímzett bársony, gyöngyözött selyem, a valódi ezüst vagy a bőrt utánzó műanyag szolgált alap- anyagául. A nők sokszor maguknak varrták meg eze­ket a darabokat, saját stílusuk és igényeik szerint. Az ipari forradalom számos új gyártási eljárást hozott magával, ami a táskakészítésben is egészen új lehetősé­geket nyitott. Megjelent a papírmasé, a vas és a vágott acél, melyeket kiválóan tudták hasznosítani a táskaké­szítés során. Az utazás népszerűsödésével divatba jöt­tek a modern utazótáskák is. A vonaton használatos táskák váltak a ma is népszerű közepes vagy nagymé­retű kézitáskák elődjeivé, amelyek a társas összejövete­lek vagy például a bevásárlás alapkellékei is lettek. A 20. században a táska mint használati és divattárgy hatalmas változáson ment keresztül, többek között a művészeti trendek gyors változásainak és a női eman­cipációnak köszönhetően. Mivel a nők egyre inkább részt vettek a munkában, és sokkal mobilisabbá váltak, az általuk használt táskával szemben támasztott igé­nyeik is megváltoztak. Megjelentek az irodában hasz­nálatos irattartók, a nappali, nagyobb méretű bőr ­vagy műanyag táskák, valamint az elegáns alkalmi darabok.Férfi táska – Trendtaska.hu


Egy praktikus, kényelmesen viselhető táskára minden férfinak szüksége van. Fontos, hogy jól lehessen benne a dolgokat elrendezni, és persze az anyaga sem mindegy. A Trendtáska webshop férfi táska választékát érdemes megtekinteni, széles stílusválasztékát megismerni, hogy a megfelelő táskát kiválaszthassuk. A férfi táska kategóriában a tááksk sporttáskáktól, az utazótáskákon át a valódi bőr üzleti férfi táskáig szinte minden megtalálható. A kiváló minőségű vászonból, vagy bőrből készülnek, ezért rendkívül erősek és strapabírók. A trendtaska.hu jellemzői: minőségi táskák, hátizsákok, gyors kiszállítás raktárkészletről, visszatérítési garancia, 100% -os vevői elégedettség.

FÉRFI TÁSKA - FÉRFI TÁSKÁK

Férfi táskáink közül, aktatáskáink, kézitáskáink és válltáskáink közt igen vékony a határ manapság, mivel a tervezők a divatirányzatokat követve, egyre trendibb táskákat terveznek. Gyakran a női és férfi üzleti, hivatali táskák között is elmosódni látszik a különbség, valami azonban szinte valamennyiben közös, – a klasszikus vonalvezetés, az elsősorban minőségi bőr alapanyag, ami garantálja az akár 15-20 éves használatot is. Ezek a férfi táskák, válltáskák, nemhogy nem veszítenek az értékükből, inkább egyre értékesebbé, az öregedéssel érettebbé, nemesebé válnak, akár a jó bor. A minőségi férfi bőrtáskák soha nem mennek ki a divatból, ami elsősorban precíz gyártásnak, aprólékos figyelemnek és technológiának köszönhető.

 

FÉRFI TÁSKÁK
AKTATÁSKA ÉS „MESSENGER BAG”


Egykor a férfiasság „fokmérője” részben az aktatáska volt. Az aktatáska, ami elsősorban bőrből készült, szögletes és téglalap alakú és persze férfias komolyságot tükrö (ött). A szigorú vonalvezetésű aktatáskákat azonban egyre inkább a kényelmes, némileg sportos megjelenésű „messenger” táskák váltották (váltják) fel. Ezek a táskák főleg bőrből, vászonból, vagy poliészterből készülnek és nem csak füllel, hanem vállpánttal is rendelkeznek. Már nem kell az „ aktatáskának” , a hagyományosan formális követelményeknek megfelelnie, miközben azért a táska tervezők a klasszikus értékek megőrzésére törekszenek.
A messenger (üzleti) táska előnyei: nem formális, nem szigorú vonalvezetésű, kisebb, kényelmesebb, vállpántja van, az új divattrendeknek megfelel

Tekintsd meg férfi táska kínálatunkat!

 

NŐI TÁSKA - TRENDTASKA.HU
2018.05.28 11:09

 

 

Férfitáska – https://trendtaska.hu/sct/433481/Ferfi-taskak

A férfi és a táska

#férfi táska webáruház


A férfiak és a nők táskához való viszonya sokáig lényegesen különbözött, mivel a hölgyek ruhatárának valóban legfontosabb divat kiegészítője a táska, addig a férfiak – a férfi táskák evolúciója során -, inkább csak a szükséges hordozó eszközt látták benne. Vagyis csak akkor viselték, ha komoly okuk volt rá. A kisebb tárgyak, cigi, jogsi, személyi, pénztárca, egyebek, sokkal inkább a nadrágzsebeket, farzsebeket dagasztották, mígnem később a kis- méretű autóstáskákban találtak helyet maguknak. Az autóstáska tehát a nem hivatali táska mellett talán az első olyan civil táska, amit a férfiak elviseltek, amit nem tartottak félreérthetőnek, suttogásokra, furcsa pillantásokra okot adó hordozó eszköznek. A férfi táskával szembeni elvárás alapvetően a férfiasság kifejezése, erősítése volt.

Nyilvánvalóan efféle szimbolikus jelentése lehetett (lehet) a markánsan férfiasságot sugalló férfi táskáknak, a hagyományos, a régmúltat, az egykori – csinovnyik irodista - múltat idéző aktatáskáknak. Az aktatáskák a férfi táskák (válltáska, mellkastáska, háti táska, hátizsák) átfogó és felturbósított ráncfelvarráson estek át, miközben újraértelmeződött a férfinak, a táskához, mint tárgyhoz, mint a divat részéhez való viszonya. Ma már nem olyan élesek a határok a férfi és női táskák közt az új trendeknek, haladó design irányzatoknak köszönhetően. Ma már elfogadottan a férfi divat része a táska,- a táska divat. Ma már szinte ki sem léphet egy férfi, a laptopok, okostelefonok korában táska nélkül az utcára.

A férfi táska design e szükségszerűséget szeme előtt tartva alkotta meg új férfi táska trendjeit, divatos férfi vászontáskáit, férfi bőrtáskáit, a férfi válltáskákat a trendi férfi hátizsákokat és férfi üzleti és laptoptáskákat (messenger bag). Megnőtt az igény a férfitáskákra. férfi táska webáruházunk férfi táska kategóriánk oldalain széles stílusválasztékú férfi táskák közül válogathatsz.

 

 


Táskaszerelem, vagy mi...

A trendtaska.hu női táska webáruház akciós női táskák


Táskából és cipőből soha nem elég – legalábbis a hölgyek többsége így gondolja. Egy jóképű női táska vonzásának szinte lehetetlen ellenállni. Közelebbről kell látni, meg kell érinteni, be kell szippantani az illatát, miközben máris a táskaimádók előtt lebeg, a sokféle cucc, amit mindenképpen bele kell szuszakolni abba a gyönyörű tároló, szállító női táska alkalmatosságba, mert minden pillanatban és élethelyzetben szépnek, csínosnak, felkészültnek és illatosnak kell lenni.

A női táska tehát stratégiai fontosságú tárgy. A www.trendtaska.hu női táska webáruház ezért, ezeknek a kihívásoknak megfelelve igyekszik széles stílusválasztékával valóban olyan női táskákat bemutatni, amelyek képesek a legszeszélyesebb táska igényeknek is megfelelni. A www.trendtask.hu női táska webáruház táskái valóban megdobogtatják a szívet. Így aztán női táskából soha nem elég. Kell egy laza ahhoz a dögös sárga pólóhoz, egy elegáns, fényes csatos a királykék kosztümhöz, egy trendi a hétégi programokhoz, meg a …. Szóval női táskából sok kell.

Sok, szép és jó minőségű. Mert a minőség, gyakran a mennyiségnél is fontosabb. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne dobálhatnánk a kosarunkba szuper akciós női táskákat. Az akciós táskák is lehetnek jók, magas minőségűek.

A http://trendtaska.hu/spl/369594/Noi-taskak női táska webáruház többek között éppen magas minőségű akciós táskáival tűnik ki, ezért női táskái is rendkívül jó ér-érték arányúak.

 

Férfitáska – https://trendtaska.hu/sct/433481/Ferfi-taskak

A férfi és a táska

#férfi táska webáruház


A férfiak és a nők táskához való viszonya sokáig lényegesen különbözött, mivel a hölgyek ruhatárának valóban legfontosabb divat kiegészítője a táska, addig a férfiak – a férfi táskák evolúciója során -, inkább csak a szükséges hordozó eszközt látták benne. Vagyis csak akkor viselték, ha komoly okuk volt rá. A kisebb tárgyak, cigi, jogsi, személyi, pénztárca, egyebek, sokkal inkább a nadrágzsebeket, farzsebeket dagasztották, mígnem később a kis- méretű autóstáskákban találtak helyet maguknak. Az autóstáska tehát a nem hivatali táska mellett talán az első olyan civil táska, amit a férfiak elviseltek, amit nem tartottak félreérthetőnek, suttogásokra, furcsa pillantásokra okot adó hordozó eszköznek. A férfi táskával szembeni elvárás alapvetően a férfiasság kifejezése, erősítése volt.

Nyilvánvalóan efféle szimbolikus jelentése lehetett (lehet) a markánsan férfiasságot sugalló férfi táskáknak, a hagyományos, a régmúltat, az egykori – csinovnyik irodista - múltat idéző aktatáskáknak. Az aktatáskák a férfi táskák (válltáska, mellkastáska, háti táska, hátizsák) átfogó és felturbósított ráncfelvarráson estek át, miközben újraértelmeződött a férfinak, a táskához, mint tárgyhoz, mint a divat részéhez való viszonya. Ma már nem olyan élesek a határok a férfi és női táskák közt az új trendeknek, haladó design irányzatoknak köszönhetően. Ma már elfogadottan a férfi divat része a táska,- a táska divat. Ma már szinte ki sem léphet egy férfi, a laptopok, okostelefonok korában táska nélkül az utcára.

A férfi táska design e szükségszerűséget szeme előtt tartva alkotta meg új férfi táska trendjeit, divatos férfi vászontáskáit, férfi bőrtáskáit, a férfi válltáskákat a trendi férfi hátizsákokat és férfi üzleti és laptoptáskákat (messenger bag). Megnőtt az igény a férfitáskákra. férfi táska webáruházunk férfi táska kategóriánk oldalain széles stílusválasztékú férfi táskák közül válogathatsz.

 

 

Dióhéjban a Trendtáska webáruházról

A Trendtáska webáruház a hazai legtrendibb táska webáruházak egyike. A www.trendtaska.hu – weblapot – a táska webshop weboldalát megnyitva – egy különleges, stílusos, haladó felfogású táskavilág nyílik meg előttünk. A könnyen áttekinthető felületen kategóriákba rendezetten láthatjuk a különböző táskákat, hátizsákokat, crossbody táskákat, trendi női kézitáskákat és hátizsákokat, a férfi táskákat és városi hátizsákokat, de szép számmal találunk itt iskolatáskákat is.


A táska stílusválaszték szintén kellemes meglepetést okozhat az ide látogatóknak - igaz, elsősorban a haladóbb trendekkel azonosulni tudó (akaró) modern gondolkodású és kifinomult ízlésű vásárlók csemegézhetnek a trend- táskák és hátizsákok közt. A kortárs design trendeket felvonultató webáruház hiánypótló szerepet tölt be a „web- táska piacon”.


Az igényes webdesign, a táskák sokoldalú,- képes és szöveges bemutatása és a részletes termékismertető segíti a megfelelő választást. A táskákról lehetőség szerint, akár 10 fotót is bemutat, szemléltetve a táska külső és belső sajátosságait, adottságait, így nem érheti a megrendelőt meglepetés a W.Trendtáska Webáruházban vásárolt termékeknél.
A táska és hátizsák-webáruház a gyors szállításnak, a korrekt, megbízható ügyintézésének és természetesen és főként a minőségi táskáknak és hátizsákoknak köszönheti a vevői elégedettséget.

Nézzen körül ebben a trendi táska és hátizsák webáruházban, ismerje meg az amerikai, angol és mediterrán térségek táskavilágát, a legújabb táska és hátizsák trendeket. Ha megtetszik valamelyik táska, vagy hátizsák, ne habozzon sokáig, rendeljen, akár hagyományosabb női táskát, vagy férfi bőrtáskát keres, netán iskolatáskát a gyereknek.

A trendtaska.hu táska webáruház akciói, kuponjai sokat lefaragnak az eredeti árból, ami az ár-érték arányt a vásárló megelégedésére fokozza, így akár több és értékesebb táskát és hátizsákpt is érdemes egyszerre megvásárolni.

Hivatkozások: Trendtáska Webáruház
https://trendtaska.hu.
E-mail: trendtaska5@gmail.com
Telefonszám:+36 70 427 8563

Mi lesz a táska trend 2018 ban?

https://www.facebook.com/trendtaska.hu/?hc_ref=ARQhDEp3PHjSCU_4o9T-og7O0EPSJLUwp_XOd6b3-ZorQlE5xZtKw3XwhytHKflMaHw&fref=nf

Lassan kikecmergünk a téli hidegekből, egyre kevesebbet kuckózunk a kandalló mellett. Újra kinyílik a világ, tágulnak a felfedezhető, beutazható terek, kisüt a nap és egyre mosolygósabbak leszünk. Várjuk a tavaszt, a nyarat - elviselhető hőmérsékletűt a városokban, otthonainkban és pokoli meleget a tengerpartokon. Várjuk a természet megújulását és reméljük a sajátunkét.

Új év, új tavasz, új nyár, és természetesen: új táska! Táska, hátizsák – ami, ha nem is alkalmazkodik alapvetően a legtrendibb 2018 –as modellekhez, például nem okvetlenül tolakodóan harsány, netán újracukrozott mandula pasztella színű, esetleg átlátszó üveg, vagy műanyag, hovatovább,- beton – de talán éppen ezért, a legjobb. És nem azért gondoljuk ezt eképpen, mert alacsonyak az igényeink, hanem mert nem igazán klassz, nem természetes, üvegszerű, vagy tök átlátszó nem táska formájú szilárdnak ható tárgyat fityegtetni a vállunkon. Szóval „addig örülj”, amíg nem a new-yorki divatházak ítészei szerint trendinek kikiáltott táskák várnak rád.

A www.trendtaska webáruház aktuális tavaszi kínálatában megtalálhatod a viselhető trendtáskák széles választékát. Korrekt árak-magas minőség! Táska és hátizsák webáruház. Akár telefonon is rendelhetsz: +36 70 427 8563

Táska webáruház 

Facebook elérhetőség:

Fagyirózsaszín tása az Emporio Armanitól

Foto: Estrop /Getty images Hungary

 

TÁSKA WEBÁRUHÁZ - A STÍLUSOS TÁSKA

 

Nekem még soha nem jutott eszembe online cipőt vagy táskát vásárolni. Cipőt - nem online - élőben sem könnyű, ezért lassan leszokóban is vagyok az eredménytelenül végződő cipőturizmusról, bár az online-ig még e területen sem jutottam el. A barátom javaslatára azonban elszántam magam, és most első alkalommal belevágtam a táska keresgélésbe. Mégpedig online. Fekete, barna, kemény, puha, kicsi, túl kicsi, mindent elnyelő, fényes, fénytelen, díszes, brutális minimalista, poszt-szubkulturális, milliárdos-feleséges, itt-ott egy-két némileg habonyos, pöttyös, csíkos, kockás, elefántos, papagájos, csatos, szegecses utó-rockeres, satöbbi. Szóval van mindenféle gyilkos trend, fárasztó luxus és gyilkos trendnélküliség, drága, olcsó, izgalmas és unalmas. Van minden!
A táskák terén szerzett eddigi tapasztataim, vagy inkább szakmai ismereteim híján, sok-sok weblapon át, nem igazán tudtam különbséget tenni a sokféle webáruház - viszonylag hasonló kínálata között. Talán a weblapok egészen különböző minőségű, színvonalú design-ja volt inkább az, ami első ránézésre feltűnt.
Át is beszélgettük töviről-hegyire ezt a táskavásárlási-szándék-projektet az irodában, amikoris egy kolleganőm a trendtaska.hu webáruházra hívta fel a figyelmem. Bevallom, sok-sok táska webshop kínálatát átnéztem, de ez a trendtaska.hu kimaradt.
Nekifogtam. Stílus! Ez volt első, amit jólesően szemrevételeztem. Egyszerű (és talán éppen ez a legjobb benne) – mert ettől hiteles. Az egykori,- évtizedeken át belvárosi, később budai illetőségű cég jelenleg Vác melletti székhelyéről irányítja a táska webáruházzal kapcsolatos munkát.
Talán éppen annak a sokat emlegetett stílusnak köszönhetően náluk találtam meg a táskát, amit végülis megrendeltem. Megrendeltem, annak ellenére, hogy korábban soha nem vettem webáruházból táskát és mást sem igazán. Megrendeltem és vártam. A dolog kétesélyes, vagy csalódom, vagy nem. És nem csalódtam. A táska gyönyörűen kartondobozba helyezve, kibélelve, címkékkel két nap múlva megérkezett. És pontosan olyan volt, amilyenre számítottam!
Jólesett, hogy végre nem kellett csalódnom.

 

@TÁSKA

Már a levegőben bujkál a tavasz. Lassacskán előbújnak a rügyek és az új tavaszi táskák téli álmukból. Vagyis lassan elkezdhetsz azon gondolkodni, melyik táska webáruházból és milyen új táskával lepd meg magad tavaszra. A sokféle webáruház változatos stílusválasztékot felvonultató táskái, hátizsákjai között viszont nem könnyű eligazodni.

Talán azért, mert a választásnak rengeteg szempontja lehet. Fontos szempont lehet például a pénztárcád vastagsága. Mert biza, ha tényleg sokat agyalsz, még a végén belefutsz az „Ezeregy éjszaka tárcája” mesés nevet viselő,– majdnem felbecsülhetetlen értékű remekműbe – amit azért, ennek ellenére, mégiscsak felbecsültek, innen az info, miszerint a női kézitáska mindössze 3,8 millió dollár körül mozog. Na persze ebben az árban már benne van a 4514 csillogó gyémánt is. Igen, Robert Mouawad a tervező, valóban rajonghatott a mesékért, Seherezádé történetéért (ha erre vetemedett). Költse csak az efféle „mire is?” –dolgokra a pénzét a Jennifer Lopez, Janet Jackson és a többiek.

A táskaválasztás másik fontos szempontja a feladathoz, alkalomhoz, célhoz, hangulathoz, ruha színéhez és millió más egyéb szemponthoz igazodás. Táskaválasztás! Egyszóval, komoly kihívás megfelelő táskát választani. De nincs mit tenni, táskát kell vennünk, mert táska nélkül meztelennek, elesettnek érezzük magunkat. Mert valamibe azért mégiscsak bele kell kapaszkodnunk. És nem is akármibe. Egy olyan táskába, ami nem elvesz, inkább hozzánk ad, de legalábbis olyanná tesz minket, azt a világot mutatja be, amilyenek vagyunk. trend/táska webshop http://www.trendtaska.hu

Mit üzen a táska?

A Trend/Táska Webáruház a legújabb trendek alapján összeállított új tavaszváró táskákkal és hátizsákokkal gazdagította eddigi választékát. Az új táska kollekcióban biztosan megtalálod a stílusodnak, hangulatodnak megfelelő táskát. A táskák és hátizsákok is folyamatosan fejlődnek – mint minden más –, de legalábbis változnak a kor igényei, elvárásai szerint, a nemzetközi divattrendekhez alkalmazkodva, időnként a kifutókon még a ruhákat is megelőzve.

Gondoljunk csak Kate Moss Longchamp ’s táska kampányára, a táska trend újjászületésére, vagy a táska viszonylag rövid, 200 éves múltjára, fejlődésére. A táska története arról győz meg minket, hogy a táska szerepe fokozatosan, az utóbbi években pedig különösen felértékelődött. Az egykori kezdetleges „táskáktól” a mai trendi táskákig hosszú volt az út.

A táska – a némileg már valóban táska funkciót betöltő – középkori kezdeménye – a táskaként funkcionáló, javarészt pénz hordozására szolgáló, ruházat alá rejtett zseb – az idők során a ruházat alól előtűnt. Mindenki számára láthatóvá vált. És ez komoly megrökönyödést váltott ki az emberekből. A hölgyek táskájának apró kivillanása felért egy bugyi villantással. A középkorban szinte szemérmetlenségnek számított a hölgyek ruházaton kívüli táskaviselete. Sokan egyenesen az férfiakkal egyenrangúvá válás jelképeként értelmezték az új divatot, mely akkoriban jószerével főleg pénztárcaként működött. A táska azonban mit sem törődött a – táska és társadalom, a nők és a táska, férfiak és a táska – „fura összefüggéseivel” – fejlődött a maga útján. Egyre nagyobb, a ruházattól egye eltérőbb alakúvá lett, egyre több holmival tömték tele, majd egyre szebbé lett. A táska meghódította az emberiséget.

A táska az idők során, a mindennapi élet egyik legfontosabb használati – ruházat kiegészítő – tárgyává lett (de lehetséges, hogy lassan a ruházat lesz a táska kiegészítő darabja). A táska meghódította a divatot, vagy fordítva. Mert a táska, a hátizsák üzenetet hordoz, amint a Trend/Táska webáruház, www.trendtaska.hu termékei is. De mit is üzen, közöl a táska? Stílust, státuszt, igényességet, esztétikai érzéket, szemléletet, vagyis egy sor fontos dolgot elmond rólad.

 

TrendT@ska webshop

TrendTáska Webáruház - a leghaladóbb divatrendek! Válaszd a stílust! Öltözz a táskádhoz!***** Webshopunkban különleges, minőségű valódi bőr valamint magas minőségű vászon és PU bőr férfi, női táskák és hátizsákok között válogathatsz, de a legtrendibb iskolatáskákat is megtalálod Trend-Táska Webáruházunkban.

Ha menő akarsz lenni előkotrod a sufniból a régi cuccaidat, a hátizsákodat is, mert az idén a régies hangulatú, vintage hátizsák és táska a trendi. Ha viszont nem az előkotrásos dologban gondolkodsz, szerezz be magadnak egy rendes praktikus hátizsákot,vagy táskát, esetleg egy olyat, amit már rendesen „meglátványstílustunningoltak”. Állítólag 2018 legtendibb hátizsákja az Eastpak lesz. Szerezz be magadnak egy menő hátizsákot! https://trendtaska.hu/spl/419728/Noi-hatizsakok

@Mire figyeljek, amikor online táska webáruházban táskát választok?


A nők, a - „szinte mindegy, miből készült”, csak divatos legyen(!) -, mindenek felett álló szempontot, míg a férfiak a célszerűséget tartják szem előtt vásárlásaiknál. Lényegében nincs ez másképpen a táskaválasztásnál sem, pedig jó volna megismernünk az egyes táska alapanyagok sajátosságait mielőtt döntenénk.
A trendtáskák alapanyagait bemutató *táska webáruház-webbolt * soroztunkban elsőként a Pulse táskákkal ismerkedjünk meg:

A Pulse táskák kétrétegű poliutilén védő bevonattal, poliészterből készülnek, ezért lényegesen különböznek a kemény, rideg, merev hatású PVC-vel bevonataktól, s mivel a PVC keménységét csökkenteni kell, ezért különböző, az egészségre is ártalmas konzerváló szerekkel kezelik, ami egy idő után lekopik, így a hagyományos műbőr repedezetté válik. A PVC szén tartalma is magas, ezért komoly bőr irritációkat okozhat. A magas széntartalmú anyagokat ezért Norvégiában már betiltották.
A Pulse táskák puliutilén bevonata, nem tartalmaz szenet, nem okoz bőrirritációt, természetes hatású, könnyebb és tartósabb. Táska-web-áruházunkban online rendeléseik során jó minőségű Pulse trendtáskák közül válogathatnak.

Csapj le a legjobb táskára!

Webtáska  webáruház trend-táska

Webtáska-Webshop 5

Ruhatárunk legfontosabb kiegészítője a táska. A „táskapiacon”–webáruházunk-trend-táska oldalán is – sokféle anyagból készült, egyre egyszerűsödő, minimalista stílusú, ezzel egyidejűleg örökké visszafelé pillogó, kedves vintage táskákkal és hátizsákokkal is találkozhatunk. A sokféle formavilágú, anyagú és színű táska szinte mindannyiunkat rabul ejt. A nagy öblös, feneketlen nagyságával, az apró borítéktáska „alig táska” voltával. Kinek ez, kinek az. Randira, színházba ez, utazáshoz, kiránduláshoz az, iskolába meg amaz. Szóval sokféle táska kell nekünk, sokféle alkalomra, mindenféle öltözékhez és hangulatunkhoz. Webáruházunk-trend-táska oldalán a legtrendibb táskák közül válogathatsz. Csapj le a legjobb táskára!

 

TrendT@ska webshop

TrendTáska Webáruház - a leghaladóbb divatrendek! Válaszd a stílust! Öltözz a táskádhoz!***** Webshopunkban különleges, minőségű valódi bőr valamint magas minőségű vászon és PU bőr férfi, női táskák és hátizsákok között válogathatsz, de a legtrendibb iskolatáskákat is megtalálod Trend-Táska Webáruházunkban.

Ha menő akarsz lenni előkotrod a sufniból a régi cuccaidat, a hátizsákodat is, mert az idén a régies hangulatú, vintage hátizsák és táska a trendi. Ha viszont nem az előkotrásos dologban gondolkodsz, szerezz be magadnak egy rendes praktikus hátizsákot,vagy táskát, esetleg egy olyat, amit már rendesen „meglátványstílustunningoltak”. Állítólag 2018 legtendibb hátizsákja az Eastpak lesz. Szerezz be magadnak egy menő hátizsákot! https://trendtaska.hu/spl/419728/Noi-hatizsakok

Egy lépéssel a tolvajok előtt

MULTIFUNKCIONÁLIS LOPÁSGÁTLÓ HÁTIZSÁK, LAPTOPTÁSKA

Járj egy lépéssel a tolvajok előtt! Ez az elegáns, ugyanakkor sportos hátizsák, mindennapi használatra és utazásra készült. innovatív lopásgátló funkciókkal, unisex modern stílussal és USB porttal.


Hordozd a stílust a hátadon!
USB 2.0 töltőporttal felszerelt ideális multifunkciós hátizsák.
Városi, üzleti vagy iskolai táskaként ajánljuk a stílust (high-tech minimal) designet kedvelőknek.
A jól bélelt, párnázott, tépőzáras laptop rekeszében biztonságban tudhatjuk / 15,6 / 17,6 hüvelyk méretű laptopunkat. Anyaga speciális minőségű vízálló nejlon, mely megóvja a külső hatásoktól, karcoktól, sérülésektől.
Divat, stílus, funkcionalítás
A beépített USB 2.0 töltőportjai egyszerűbbé teszik a telefon és a táblagép töltését.
Átgondoltan kialakított rekeszei bőséges helyet biztosítanak. Londog Bag> a táska

https://trendtaska.hu/spd/tt172749/LONDON-BAG

 

TrendT@ska webshop

TrendTáska Webáruház - a leghaladóbb divatrendek! Válaszd a stílust! Öltözz a táskádhoz!***** Webshopunkban különleges, minőségű valódi bőr valamint magas minőségű vászon és PU bőr férfi, női táskák és hátizsákok között válogathatsz, de a legtrendibb iskolatáskákat is megtalálod Trend-Táska Webáruházunkban.

Ha menő akarsz lenni előkotrod a sufniból a régi cuccaidat, a hátizsákodat is, mert az idén a régies hangulatú, vintage hátizsák és táska a trendi. Ha viszont nem az előkotrásos dologban gondolkodsz, szerezz be magadnak egy rendes praktikus hátizsákot,vagy táskát, esetleg egy olyat, amit már rendesen „meglátványstílustunningoltak”. Állítólag 2018 legtendibb hátizsákja az Eastpak lesz. Szerezz be magadnak egy menő hátizsákot! https://trendtaska.hu/spl/419728/Noi-hatizsakok

 
1 2
1 2
 
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2