Blog

Pénztárca a Trendtáska kínálatában

A táska és a pénztárca, szinte egyidőben alakult, fejlődött ki elődeink tarsolylemezeiből, fém és nemesfém anyagú kis tartóiból, mely a kikészített bőr alkalmazása során, már főleg bőrből készült. Innentől kezdődően kis értékeiket, fémpénzeiket ezekben a pénztárcákban, erszényekben hordozták, többnyire a derekukra kötve. Kezdetben a női és férfi pénztárcák között lényeges különbség nem volt, nem úgy, mint manapság.


A papírpénz megjelenésével pedig már a mai pénztárcákhoz hasonló tárcák alakultak ki. Természetesen a kornak és az új igényeknek megfelelően. Ezekben a modern, igényes tárcákban jut hely az apró,- és papírpénznek, valamint a kártyáinknak és a mobilunknak is (választástól függően). A Trendtáska webáruház https://trendtaska.hu/spl/712426/PENZTARCA pénztárca árukészletében találsz különlegesen szép, különböző méretű, színű és stílusú tárcákat és kártyatartókat. Válogass kedvedre, és ne feledd, egy valódi bőr pénztárca különleges ajándék, amit örömmel fogad minden megajándékozott.

Pénztárca a Trendtáska kínálatában

A táska és a pénztárca, szinte egyidőben alakult, fejlődött ki elődeink tarsolylemezeiből, fém és nemesfém anyagú kis tartóiból, mely a kikészített bőr alkalmazása során, már főleg bőrből készült. Innentől kezdődően kis értékeiket, fémpénzeiket ezekben a pénztárcákban, erszényekben hordozták, többnyire a derekukra kötve. Kezdetben a női és férfi pénztárcák között lényeges különbség nem volt, nem úgy, mint manapság.


A papírpénz megjelenésével pedig már a mai pénztárcákhoz hasonló tárcák alakultak ki. Természetesen a kornak és az új igényeknek megfelelően. Ezekben a modern, igényes tárcákban jut hely az apró,- és papírpénznek, valamint a kártyáinknak és a mobilunknak is (választástól függően). A Trendtáska webáruház https://trendtaska.hu/spl/712426/PENZTARCA pénztárca árukészletében találsz különlegesen szép, különböző méretű, színű és stílusú tárcákat és kártyatartókat. Válogass kedvedre, és ne feledd, egy valódi bőr pénztárca különleges ajándék, amit örömmel fogad minden megajándékozott.ÁTVETŐS TÁSKA / CROSSBODY VIDEÓ:

https://trendtaska.blogspot.com/


 

Vajon trendi-e a műbőr hátizsák?

A trendiség elsősorban nem a táska anyagától, sokkal inkább a tervezéstől, a desing-tól függ elsősorban. Ha a kortárs formai elvárásoknak megfelel, ugyanakkor praktikus is, akkor minden bizonnyal trendi a női táska, akár műbőrből, akár valódi bőrből, vagy vászonból készült is.

Mindemellett a műbőr hátizsák strapabíró, sportos, kényelmes „viselet”, amit szinte bármilyen alkalommal lehet hordani. A műbőr női táskák mellett azonban meg kell említenünk az ökobőr és rostbőr táskák széles Trendtáska választékát is. Ezek a táskák nagy hasonlóságot mutatnak a műbőr táskákhoz.
Ezek a termékek ezért egyre népszerűbbek. Egyre többen használják utazótáskának, vagy iskolatáskának.

A Trendtaska.hu Táska webáruház Női táska kategóriájában érdemes alaposan tájékozódnunk, mivel sokféle stílusú női táska és női hátizsák között válogathatunk.
Természetesen a hátizsák és válltáska kivitel mellett multifunkcionális táska választására is adódik lehetőségünk. Ezek a táskák egyben válltáskák, hátizsákok és akár kézitáskák is lehetnek. Kedvelt táskatípus.
Válasszuk a stílusunkhoz és táskahasználatnak megfelelő táskát! Ha bármilyen kérdésünk volna a Trendtaska.hu szívesen ad tájékoztatást telefonon, vagy e-mail-ben.

NŐI KÉZITÁSKA, NŐI TÁSKA - TREND

Sokat teszünk azért, hogy lépést tarthassunk a ruha trendekkel, de úgy tűnik, valamilyen oknál fogva, hajlamosak vagyunk a ruhánkhoz tartozó trendtáskákról, különösen a női kézitáskákról megfeledkezni. Talán azért, mert a női kézitáska trendjei nem tűnnek fel gyorsan, vagy talán azért, mert többet fektetünk a kézitáskába, és azt szeretnénk, hogy több évszakra is kitartson. Nos, itt az ideje, hogy jól megérdemelt figyelmet fordítsunk a a női kézitáskákra. Az ősz közeledtével, amikoris elérkezik a farmer, kabátok és pulóverek ideje, fontos a táskákról is gondolkodnunk. Érdemes tudnunk, hogy ebben a szezonban a divat szokatlan formákat ölthet, funky (steppelt) anyagokat, és olyan kitűnő részleteket kínál, mint szegélyek, tollak, vaskos láncfogantyúk. A különböző trendeket, a trendtaska.hu táska webáruház őszi és téli kollekcióját, megismerheted termékeink között kényelmesen válogatva. Találd meg a stílusodnak megfelelő kézitáskát, vagy hátizsákot!


Férfi táska – Trendtaska.hu


Egy praktikus, kényelmesen viselhető táskára minden férfinak szüksége van. Fontos, hogy jól lehessen benne a dolgokat elrendezni, és persze az anyaga sem mindegy. A Trendtáska webshop férfi táska választékát érdemes megtekinteni, széles stílusválasztékát megismerni, hogy a megfelelő táskát kiválaszthassuk. A férfi táska kategóriában a tááksk sporttáskáktól, az utazótáskákon át a valódi bőr üzleti férfi táskáig szinte minden megtalálható. A kiváló minőségű vászonból, vagy bőrből készülnek, ezért rendkívül erősek és strapabírók. A trendtaska.hu jellemzői: minőségi táskák, hátizsákok, gyors kiszállítás raktárkészletről, visszatérítési garancia, 100% -os vevői elégedettség.

FÉRFI TÁSKA - FÉRFI TÁSKÁK

Férfi táskáink közül, aktatáskáink, kézitáskáink és válltáskáink közt igen vékony a határ manapság, mivel a tervezők a divatirányzatokat követve, egyre trendibb táskákat terveznek. Gyakran a női és férfi üzleti, hivatali táskák között is elmosódni látszik a különbség, valami azonban szinte valamennyiben közös, – a klasszikus vonalvezetés, az elsősorban minőségi bőr alapanyag, ami garantálja az akár 15-20 éves használatot is. Ezek a férfi táskák, válltáskák, nemhogy nem veszítenek az értékükből, inkább egyre értékesebbé, az öregedéssel érettebbé, nemesebé válnak, akár a jó bor. A minőségi férfi bőrtáskák soha nem mennek ki a divatból, ami elsősorban precíz gyártásnak, aprólékos figyelemnek és technológiának köszönhető.

 

NŐI TÁSKA - TRENDTASKA.HU
2018.05.28 11:09

 

 

Férfitáska – https://trendtaska.hu/sct/433481/Ferfi-taskak

A férfi és a táska

#férfi táska webáruház


A férfiak és a nők táskához való viszonya sokáig lényegesen különbözött, mivel a hölgyek ruhatárának valóban legfontosabb divat kiegészítője a táska, addig a férfiak – a férfi táskák evolúciója során -, inkább csak a szükséges hordozó eszközt látták benne. Vagyis csak akkor viselték, ha komoly okuk volt rá. A kisebb tárgyak, cigi, jogsi, személyi, pénztárca, egyebek, sokkal inkább a nadrágzsebeket, farzsebeket dagasztották, mígnem később a kis- méretű autóstáskákban találtak helyet maguknak. Az autóstáska tehát a nem hivatali táska mellett talán az első olyan civil táska, amit a férfiak elviseltek, amit nem tartottak félreérthetőnek, suttogásokra, furcsa pillantásokra okot adó hordozó eszköznek. A férfi táskával szembeni elvárás alapvetően a férfiasság kifejezése, erősítése volt.

Nyilvánvalóan efféle szimbolikus jelentése lehetett (lehet) a markánsan férfiasságot sugalló férfi táskáknak, a hagyományos, a régmúltat, az egykori – csinovnyik irodista - múltat idéző aktatáskáknak. Az aktatáskák a férfi táskák (válltáska, mellkastáska, háti táska, hátizsák) átfogó és felturbósított ráncfelvarráson estek át, miközben újraértelmeződött a férfinak, a táskához, mint tárgyhoz, mint a divat részéhez való viszonya. Ma már nem olyan élesek a határok a férfi és női táskák közt az új trendeknek, haladó design irányzatoknak köszönhetően. Ma már elfogadottan a férfi divat része a táska,- a táska divat. Ma már szinte ki sem léphet egy férfi, a laptopok, okostelefonok korában táska nélkül az utcára.

A férfi táska design e szükségszerűséget szeme előtt tartva alkotta meg új férfi táska trendjeit, divatos férfi vászontáskáit, férfi bőrtáskáit, a férfi válltáskákat a trendi férfi hátizsákokat és férfi üzleti és laptoptáskákat (messenger bag). Megnőtt az igény a férfitáskákra. férfi táska webáruházunk férfi táska kategóriánk oldalain széles stílusválasztékú férfi táskák közül válogathatsz.

 

 

Mit üzen a táska?

A Trend/Táska Webáruház a legújabb trendek alapján összeállított új tavaszváró táskákkal és hátizsákokkal gazdagította eddigi választékát. Az új táska kollekcióban biztosan megtalálod a stílusodnak, hangulatodnak megfelelő táskát. A táskák és hátizsákok is folyamatosan fejlődnek – mint minden más –, de legalábbis változnak a kor igényei, elvárásai szerint, a nemzetközi divattrendekhez alkalmazkodva, időnként a kifutókon még a ruhákat is megelőzve.

Gondoljunk csak Kate Moss Longchamp ’s táska kampányára, a táska trend újjászületésére, vagy a táska viszonylag rövid, 200 éves múltjára, fejlődésére. A táska története arról győz meg minket, hogy a táska szerepe fokozatosan, az utóbbi években pedig különösen felértékelődött. Az egykori kezdetleges „táskáktól” a mai trendi táskákig hosszú volt az út.

A táska – a némileg már valóban táska funkciót betöltő – középkori kezdeménye – a táskaként funkcionáló, javarészt pénz hordozására szolgáló, ruházat alá rejtett zseb – az idők során a ruházat alól előtűnt. Mindenki számára láthatóvá vált. És ez komoly megrökönyödést váltott ki az emberekből. A hölgyek táskájának apró kivillanása felért egy bugyi villantással. A középkorban szinte szemérmetlenségnek számított a hölgyek ruházaton kívüli táskaviselete. Sokan egyenesen az férfiakkal egyenrangúvá válás jelképeként értelmezték az új divatot, mely akkoriban jószerével főleg pénztárcaként működött. A táska azonban mit sem törődött a – táska és társadalom, a nők és a táska, férfiak és a táska – „fura összefüggéseivel” – fejlődött a maga útján. Egyre nagyobb, a ruházattól egye eltérőbb alakúvá lett, egyre több holmival tömték tele, majd egyre szebbé lett. A táska meghódította az emberiséget.

A táska az idők során, a mindennapi élet egyik legfontosabb használati – ruházat kiegészítő – tárgyává lett (de lehetséges, hogy lassan a ruházat lesz a táska kiegészítő darabja). A táska meghódította a divatot, vagy fordítva. Mert a táska, a hátizsák üzenetet hordoz, amint a Trend/Táska webáruház, www.trendtaska.hu termékei is. De mit is üzen, közöl a táska? Stílust, státuszt, igényességet, esztétikai érzéket, szemléletet, vagyis egy sor fontos dolgot elmond rólad.

 

TrendT@ska webshop

TrendTáska Webáruház - a leghaladóbb divatrendek! Válaszd a stílust! Öltözz a táskádhoz!***** Webshopunkban különleges, minőségű valódi bőr valamint magas minőségű vászon és PU bőr férfi, női táskák és hátizsákok között válogathatsz, de a legtrendibb iskolatáskákat is megtalálod Trend-Táska Webáruházunkban.

Ha menő akarsz lenni előkotrod a sufniból a régi cuccaidat, a hátizsákodat is, mert az idén a régies hangulatú, vintage hátizsák és táska a trendi. Ha viszont nem az előkotrásos dologban gondolkodsz, szerezz be magadnak egy rendes praktikus hátizsákot,vagy táskát, esetleg egy olyat, amit már rendesen „meglátványstílustunningoltak”. Állítólag 2018 legtendibb hátizsákja az Eastpak lesz. Szerezz be magadnak egy menő hátizsákot! https://trendtaska.hu/spl/419728/Noi-hatizsakok

Csapj le a legjobb táskára!

Webtáska  webáruház trend-táska

Webtáska-Webshop 5

Ruhatárunk legfontosabb kiegészítője a táska. A „táskapiacon”–webáruházunk-trend-táska oldalán is – sokféle anyagból készült, egyre egyszerűsödő, minimalista stílusú, ezzel egyidejűleg örökké visszafelé pillogó, kedves vintage táskákkal és hátizsákokkal is találkozhatunk. A sokféle formavilágú, anyagú és színű táska szinte mindannyiunkat rabul ejt. A nagy öblös, feneketlen nagyságával, az apró borítéktáska „alig táska” voltával. Kinek ez, kinek az. Randira, színházba ez, utazáshoz, kiránduláshoz az, iskolába meg amaz. Szóval sokféle táska kell nekünk, sokféle alkalomra, mindenféle öltözékhez és hangulatunkhoz. Webáruházunk-trend-táska oldalán a legtrendibb táskák közül válogathatsz. Csapj le a legjobb táskára!

 

TrendT@ska webshop

TrendTáska Webáruház - a leghaladóbb divatrendek! Válaszd a stílust! Öltözz a táskádhoz!***** Webshopunkban különleges, minőségű valódi bőr valamint magas minőségű vászon és PU bőr férfi, női táskák és hátizsákok között válogathatsz, de a legtrendibb iskolatáskákat is megtalálod Trend-Táska Webáruházunkban.

Ha menő akarsz lenni előkotrod a sufniból a régi cuccaidat, a hátizsákodat is, mert az idén a régies hangulatú, vintage hátizsák és táska a trendi. Ha viszont nem az előkotrásos dologban gondolkodsz, szerezz be magadnak egy rendes praktikus hátizsákot,vagy táskát, esetleg egy olyat, amit már rendesen „meglátványstílustunningoltak”. Állítólag 2018 legtendibb hátizsákja az Eastpak lesz. Szerezz be magadnak egy menő hátizsákot! https://trendtaska.hu/spl/419728/Noi-hatizsakok

Egy lépéssel a tolvajok előtt

MULTIFUNKCIONÁLIS LOPÁSGÁTLÓ HÁTIZSÁK, LAPTOPTÁSKA

Járj egy lépéssel a tolvajok előtt! Ez az elegáns, ugyanakkor sportos hátizsák, mindennapi használatra és utazásra készült. innovatív lopásgátló funkciókkal, unisex modern stílussal és USB porttal.


Hordozd a stílust a hátadon!
USB 2.0 töltőporttal felszerelt ideális multifunkciós hátizsák.
Városi, üzleti vagy iskolai táskaként ajánljuk a stílust (high-tech minimal) designet kedvelőknek.
A jól bélelt, párnázott, tépőzáras laptop rekeszében biztonságban tudhatjuk / 15,6 / 17,6 hüvelyk méretű laptopunkat. Anyaga speciális minőségű vízálló nejlon, mely megóvja a külső hatásoktól, karcoktól, sérülésektől.
Divat, stílus, funkcionalítás
A beépített USB 2.0 töltőportjai egyszerűbbé teszik a telefon és a táblagép töltését.
Átgondoltan kialakított rekeszei bőséges helyet biztosítanak. Londog Bag> a táska

https://trendtaska.hu/spd/tt172749/LONDON-BAG

 

TrendT@ska webshop

TrendTáska Webáruház - a leghaladóbb divatrendek! Válaszd a stílust! Öltözz a táskádhoz!***** Webshopunkban különleges, minőségű valódi bőr valamint magas minőségű vászon és PU bőr férfi, női táskák és hátizsákok között válogathatsz, de a legtrendibb iskolatáskákat is megtalálod Trend-Táska Webáruházunkban.

Ha menő akarsz lenni előkotrod a sufniból a régi cuccaidat, a hátizsákodat is, mert az idén a régies hangulatú, vintage hátizsák és táska a trendi. Ha viszont nem az előkotrásos dologban gondolkodsz, szerezz be magadnak egy rendes praktikus hátizsákot,vagy táskát, esetleg egy olyat, amit már rendesen „meglátványstílustunningoltak”. Állítólag 2018 legtendibb hátizsákja az Eastpak lesz. Szerezz be magadnak egy menő hátizsákot! https://trendtaska.hu/spl/419728/Noi-hatizsakok

Webáruház készítés
simplepay_hu_v2