TÁSKAVÁSÁRLÁS MEGALKUVÁSOK NÉLKÜL

Táska vásárlás megalkuvások nélkül – magas minőségű táskák, hátizsákok széles választékát kínálja a Trendtaska.hu

A táska webshop választékában csak olyan táskák találhatók, melyek a Trendtáska csapata szerint is megfelelnek a leghaladóbb trendeknek. A minőségre törekvés nem pusztán a termékekre, de a szolgáltatás színvonalára is vonatkozik. A határidők betartása, a precíz munkavégzés, a megbízhatóság a Trendtáska lefontosabb alapértékei közé tartozik.
Az Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában, Dél-Koreában, Kínában, Lengyelországban készülő táskák és hátizsákok magas minőségének köszönhetően a vásárlók elégedettek, amint azt a visszajelzések is tanúsítják.


A Trendtáska női táskák, férfi táskák, iskolatáskák, sporttáskák, utazótáskák, bőr táskák, vászontáskák, valódi bőr táskák, női hátizsákok, férfi hátizsákok, laptoptáskák, kézitáskák nagy választékát kínálja.

A termékeket otthona kényelméből, a Trendtaska.hu jól áttekinthető oldalain rendelheti meg. A termékek különböző kategóriáiban egyszerűbben megtalálhatja a legmegfelelőbb táskát és hátizsákot. A termékekre klikkeléskor szinte körbejárhatjuk fotók segítségével a táskákat, sőt gyakran még bele is pillanthatunk. Vagyis a részletes leírásnak és fotóknak köszönhetően a Trendtáskánál nem érhetnek kellemetlen meglepetések.

Akár regisztráció nélkül is rendelhetsz, majd a kosárba helyezést követően már csak a szállítás módját és a kiszállítás céljából legfontosabb adataidat kérjük megadni. Többféle szállítási mód közül választhatsz, 15 e Ft,- feletti rendelések esetén azonban a kiszállítás költségét a Trendtáska állja.

A bemutatott termékek nagy része raktáron van, ezért a kiszállítás rövid időn belül megtörténhet. Akár már másnap is táskádhoz juthatsz. A fizetési mód is rugalmas, utánvéttel, vagy előre utalással fizethetsz.


A 14 óráig megrendelt táskák még aznap futárhoz kerülnek.
A vásárlás további fontos szempontja lehet a Trendtáska 14 napon belüli pénzvisszafizetési garanciája.
A vásárlói elégedettség mindennél fontosabb, ezért a termékeket 14 napon belül bármikor visszaküldheted.

A Trendtáska áruválasztéka folyamatosan változik, bővül, ezért érdemes rendszeresen ellátogatni a webáruház oldalaira: Újdonságok, Megérkezett.


A Trendtáska Vevőszolgálata 9 és 18 óra között telefonon is elérhető, e.mail-ben pedig későbbi időpontokban is lehetőség van a kapcsolattartásra, ha bármiféle kérdés adódna, szívesen adnak felvilágosítást.

Elérhetőségek:
Trendtáska.hu
Mail: trendtaska5@gmail.com
Telefon: +36-70-427-8563

Webáruház készítés
simplepay_hu_v2