SPORTTÁSKA

SPORTTÁSKÁK SZUPER ÁRON

Ingyenes kiszállítás 15 e Ft- tól

Széles stílusválaszték. Legjobb ár/érték arány 100 % -os vásárlói elégedettség. 
 A Trendtáska sporttermékei között megtalálod a divatos, retróba hajló vintage sporttáskák mellett, a modern felfogású és formavilágú táskákat, hátizsákokat is.
Weblapunk oldalain Női táskák és Férfi táskák széles stílusválasztékával ismerkedhetsz meg.

A sporttáskák edzésekhez, vagy rövidebb, hosszabb kimozdulásokhoz, utazásokhoz is tökéletesen megfelelnek. Pehelykönnyű súlyuknak, erős, tartós anyaguknak (megerősített vászon, poliészter, bőr) köszönhetően hosszabb távon is jó szolgálatot tehetnek.Valódi bőr sport,- és utazótáskáink  szintén figyelemet érdemelnek.

Stílusuk sokféle lehet, de a sokféleségben is közös bennük a fiatalosság, frisseség, a dinamizmus.Ezek a táskák és sport hátizsákok biztosan elősegítik sikeredet, magabiztosságodat.Ezek táskák, hátizsákok vállpánttal is el vannak látva, sportos megjelenést adva a táskának.

De arról sem feledkezhetünk meg, hogy egyre nagyobb teret kapnak az iskolai használatú, esetleg munkábajárásjoz is kitünően használható sporttáskák, sporthátizsákok , melyekben bőséges hely jut a tankönyveknek, iratoknak, laptopnak és  más kisebb személyes dolgoknak.

Természetesen a hordozható fogójuk is erős, ezért biztonságosan hordozhatjuk. Gyakran a a táskák elülső részén zsebek is találhatók, amelyekben kisebb, könnyen elérhető dolgokat, például mobilt vagy bankkártyákat tárolhatsz.