NŐI TÁSKA VÁSÁRLÁS


A tökéletes női táskaNehéz megfelelő női táskát találni a táska webáruházak bőséges árukínálata mellett is, mivel sokféle szempontnak kell egy jó női táskának megfelelnie. Mindenekelőtt, a táskába bele kell szeretni! Első lépés az érzelmi ráhangolódás. A megfelelő választáshoz azonban nem csupán a táskát, annak stílusjegyeit, hanem önmagad stílusát is jól kell ismerned, - vagy, ahogy egyszerűen közelítünk a kérdés felé: jól áll, vagy nem áll jól neked a kiválasztott női táska. Ezt érezned kellene az első pillanatban. Az első pillanat azonban többnyire bizonytalanságé, szinte képtelen vagy dönteni, mert a sokféle szempont mind hírtelen lepörög előtted. A szín, a forma megfelel-e, cipzáras legyen, vagy összehúzós, esetleg mágneszáras, ja és a fül, füles, netán kézitáska, vagy hátizsák inkább, esetleg alkalmi, széles, nagy, vagy keskeny, mintás, vagy egyszínű, jól pakolható, vagy inkább kisebb divatos, puha vagy merev tartású és satöbbi, mert még mindig nem értünk a női táskaválasztás szempontjai végére.
Ha mindent magaddal hurcolsz, akkor neked könnyű, puha táska való, vastag, széles pánttal. Az nem vág válladba, tenyeredbe.
Ha válltáskát választottál, legyen olyan hosszú a pántja, hogy a tested egy „jó” területét emelje ki. Ha kicsit széles a csípőd, érjen a fölé, hogy kiegyensúlyozza. Ha nagy a melled, ne válassz rövid pántú nő táskát, mert oda vonzza a tekintetet. De fontos szempont lehet a használat is. Minden nap, munkába, vagy csak hétvégén, vagy különleges alkalmakra használod? Ez is befolyásolhatja a választásodat.

Nem kevésbé lényeges szempont, hogy az alkatodnak megfelelő méretű legyen, ne túl pici, és ne is nyomasztóan nagy. A válltáska nem terhelő túlságosan. Ha állandóan nagy súlyt hordozol fél válladon, az nem használ a gerincednek.
Ha csak közepesen terheled a táskádat, választhatsz merev szerkezetűt.
A megfelelő „tökéletes” női táska kiválasztása komoly feladat. Érdemes minden szempontot mérlegelni mielőtt döntenél. A trendtaska.hu fotói alapján részletes tájékozódhatsz a kinézett táskáról. Ha pedig további kérdéseid lennének, írj, vagy hívj minket. Örömmel segítünk a megfelelő táska kiválasztásában

Webáruház készítés
simplepay_hu_v2