FEKETE NŐI TÁSKÁK

A valódi bőr, már önmagában is garantálja a tartósságot!

A női valódi bőr táska előkelő helyet foglal el a táskák világában. A női  bőrtáska illata, a bőr textúrája, sajátos megmunkálása többnyire értékes és magas esztétikai értékű női bőr táskát eredményes. A bőr megmunkálása, cserzése során – mely eljárás beszállítóink esetében növényi cserzéssel történik –. a bőr felületét különböző módon alakítják ki.  Ennek következtében fényes, szemcsés, vékony, vastag, matt, patinázott, nyomott,  vagy dörzsölt felület alakul ki. A drágább bőrtáskák zömében a bőr külső rétegéből készülnek, de készülhet rostbőrből is. Ha a táska 50%-ban bőrt tartalmaz, a táska bőrtáska. A rostbőrnek számos előnyös tulajdonsága van, ahogyan a textilbőrnek is.


Táska Webshopunkban a valódi bőr női táskák kategóriájában különböző stílusú női bőrtáskákat láthatunk, így szinte mindenki megtalálhatja a megfelelőt. Ezeket az egyedi, stílusos táskákat, bőr hátizsákokat, hátitáskákat a fülénél és bőr vállpántnál fogva is hordhatod. A pánt levehető. A női bőr táskák az idő haladtával egyre régiesebbek, szebbek, értékesebbek lesznek.

Kényelmes, magas presztizst kölcsönző, elegáns, stílusos viselet. Minőségi anyaguknál fogva szinte minden öltözékhez „hozzáadnak, értékesebbé tesznek. Nem ritkán a személyiségre, a közérzetre is kihatnak. A női valódi bőrtáskák magabiztosságot adnak, ezért bármilyen helyzetet könnyebb kezelni. A valódi női bőr táska készülhet az állati bőr legfelső rétegéből (színbőr),- ezek a legértékesebb táskák, de készülhet alsóbb bőrrétegből is a valódi bőrtáskák, melyek cserzés során nyerik el felületi sajátosságaikat.

Bármilyen rétegből is készüljön a valódi bőrtáska, ápolást igényel. Bőrápoló szerekkel érdemes rendszeresen kezelni, továbbá erős napsütésnek, és túlterhelésnek ne tegyük ki a bőrtáskát, mert felületi "mikrorepedéseket" idézhet elő.