Termékleírás

 

A BUFFALO egy prémium minőségű valódi bivalybőr táska, ami, mint a nemes bor, az idő múlásával egyre szebb, érettebb és értékesebb lesz. Ennél a férfi oldaltáskánál a valódi szemcsés bivalybőrt csak minimális mértékben cserzették, hogy az megőrizze a természetes, egyedi szépségét. A gyönyörű elegáns barna bőr már első látásra megnyerő, illata és tapintása egészen különleges.

A dizájn klasszikus és modern, ötvözve a régit a legújabb dizájnnal. Két elülső zsebe fontos része a megjelenésnek, de természetesen a cuccaid csoportosításában is fontos szerepet kap. A fordított  csatt, ami a dizájn fontos eleme, szinte az összes többi hasonló táskától megkülönbözteti. A látható fül mellett a táska része egy lecsatolható/igazítható vállszíj is valamint a hátulsó felén van még egy nagyméretű cipzáras zseb is.

A belső rész pamut bélésű fő tárolórész. Ebben a fő tárolórészben egy biztonságos laptoprekesz is található, Emellett rendelkezésre áll még négy könnyen hozzáférhető becsúsztatós rekesz, két tolltartótok és egy cipzáras zseb is a további fontos holmiknak. Miért is választanál másik táskát, ha egy igazán magas presztizsű, modern, fiatalos hangulatú táskára van szükséged. Ez a táska hosszú éveken, akár évtizedeken át az egyik legkedvesebb táskád maradhat.

Méret

Hosszúság 41 cm

Magasság 30 cm

Szélesség 10 cm

Ajándéknak is tökéletes választás!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2