MONTREAL - LUXUS VALÓDI BŐR TÁSKA

Vélemény írása a termékről

 

Termékleírás

 

A MONTREAL egy prémium minőségű valódi bivalybőr táska, ami, mint a nemes bor, az idő múlásával egyre szebb, érettebbés értékesebb lesz. Ennél a férfi oldaltáskánál a valódi szemcsés bivalybőrt csak minimális mértékben cserzették, hogy az megőrizze a természetes, egyedi szépségét. A gyönyörű, patonázott barna bőr már első látásra megnyerő, illata és tapintása egészen különleges.

A dizájn klasszikus és modern, ötvözve a régit a legújabb dizájnnal. Két elülső zsebe fontos része a megjelenésnek, de természetesen a cuccaid csoportosításában is fontos szerepet kap. A látható fül mellett a táska része egy lecsatolható/igazítható vállszíj is valamint a hátulsó felén van még egy nagyméretű cipzáras zseb is.

A belső rész pamut bélésű fő tárolórész. Ebben a fő tárolórészben egy bizonságos laptoprekesz is található, Emellett rendelkezésre áll még négy könnyen hozzáférhető becsúsztatós rekesz, két tolltartótok és egy cipzáras zseb is a további fontos holmiknak. Miért is választanál másik táskát, ha egy igazán magas presztizsű, modern, fiatalos hangulatú táskára van szükséged. Ez a táska hosszú éveken, akár évtizedeken át az egyik legkedvesebb táskád maradhat.

Méret

Hosszúság 42 cm

Magasság 28 cm

Szélesség 10 cm

Ajándéknak is tökéletes választás!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés