Új jelszó kérése
 

Blog

Készülj a tavaszra, nyárra  Trendtáskával!


női táska

A táska webáruházak legnagyobb szezonális akciókat rendszerint az aktuális szezon végéhez kötik, a Trendtaska.hu ellenben nem szezonvégekhez köti akcióit, hanem nagy gyakorisággal és valamennyi termékére jelentős kedvezményt biztosít.


Tavaszi táska és hátizsák kollekciót megtekintve láthatjuk, milyen sokféle táska stílusirányzat közül válogathatunk. Női táskák közül az idén tavasszal elsősorban a minőségi valódi bőrtáskák, a divatos műbőr táskák és a női vászontáskák jutnak szerephez. Ezen kategóriákon belül is ilyenkor inkább már a világosabb, színesebb vidámabb, könnyedebb női táskák és férfi táskák hódítanak.
A Trendtáska webshop egyéni arculata, a mai divatnak megfelelő szemlélete sokakat segíthet a táskapiacon eligazodásban.

A női és férfi táskák a legújabb trendeknek is megfelelnek és praktikusak. A tavaszra felkészülés, az évszakváltás nem ritkán táskaváltással, új táska vagy hátizsák beszerzésével jár együtt.

Tekintsük meg a Trendtáska kínálatát, és ha néha-néha egy-egy luxus darabra bukkanunk, olyasmire, amiről régóta álmodozunk, ne sokat töprengjünk, addig vegyük meg, amíg van belőle!
Vásároljunk kényelmesen, használjuk ki a webshop-vásárlás előnyeit!

Ha esetleg bármelyik táskával, vagy a kiszállítással kapcsolatban kérdéseid lennének, lép kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. A Trendtaska.hu munkatársai készséggel adnak tájékoztatást.

E-mai elérhetőség: tendtaska5@gmail.com


Kiszállítás azonnal, raktárkészletről!

Vajon trendi-e a műbőr hátizsák?

A trendiség elsősorban nem a táska anyagától, sokkal inkább a tervezéstől, a desing-tól függ elsősorban. Ha a kortárs formai elvárásoknak megfelel, ugyanakkor praktikus is, akkor minden bizonnyal trendi a női táska, akár műbőrből, akár valódi bőrből, vagy vászonból készült is.

Mindemellett a műbőr hátizsák strapabíró, sportos, kényelmes „viselet”, amit szinte bármilyen alkalommal lehet hordani. A műbőr női táskák mellett azonban meg kell említenünk az ökobőr és rostbőr táskák széles Trendtáska választékát is. Ezek a táskák nagy hasonlóságot mutatnak a műbőr táskákhoz.
Ezek a termékek ezért egyre népszerűbbek. Egyre többen használják utazótáskának, vagy iskolatáskának.

A Trendtaska.hu Táska webáruház Női táska kategóriájában érdemes alaposan tájékozódnunk, mivel sokféle stílusú női táska és női hátizsák között válogathatunk.
Természetesen a hátizsák és válltáska kivitel mellett multifunkcionális táska választására is adódik lehetőségünk. Ezek a táskák egyben válltáskák, hátizsákok és akár kézitáskák is lehetnek. Kedvelt táskatípus.
Válasszuk a stílusunkhoz és táskahasználatnak megfelelő táskát! Ha bármilyen kérdésünk volna a Trendtaska.hu szívesen ad tájékoztatást telefonon, vagy e-mail-ben.

ÜZLETI TÁSKÁK A TRENDTÁSKÁNÁL

Egy igazi üzletember jól tudja, mennyire meghatározó a táskája, ami többnyire elsőként jelenik meg egy üzleti tárgyalásra belépéskor. Így már az első pillanatban véleményt alkotnak az üzletemberről. És nem mindegy miféle véleményt. Hódítanak a klasszikus és modern üzleti táskák, csak választani kell. A táska stílusa sokféle lehet, a lényeg a minőség. Ismerkedjen meg a Trendtaska.hu üzleti táskáival. Ebben a táska kategóriában aktatáskákkal, valódi bőrtáskákkal és divatos vászontáskákkal találkozhatunk.

A Trendtáska webáruház széles választékban kínál férfiak és nők részére üzleti táskákat. Ezek a táskák egészen biztosan közelebb viszik a sikerhez. A táskák zömében olasz marhabőrből készültek, tartósak, kényelmesek és értékállók. Ezek az aktatáskák vállpánttal is el vannak látva, sportos megjelenést adva a táskának. Laptop, tankönyvek, iratok és kisebb személyes dolgok is kényelmesen elférnek ezekben a táskákban. Természetesen a hordozható fogójuk is erős, ezért biztonságosan hordozhatjuk. Gyakran az üzleti táska elülső részén zsebek is találhatók, amelyekben kisebb, könnyen elérhető dolgokat, például mobilt vagy bankkártyákat tárolhat. Egy üzletembert nemcsak az öltönye határozhatja meg, hanem a táskája is: http://www.trendtaska.hu/

 

A női hátizsák stílust ad!

Ahány hátizsák, annyiféle stílus, mondhatnánk. De nem mondjuk. Inkább így: Ahány nő annyi stílus, ezért mindenkinek a saját stílusához megfelelő hátizsákot érdemes választania. A választás azonban nem könnyű, mivel zavarba ejtően nagy a választék. A Trendtaska.hu Webshop női hátizsák választéka is rendkívül gazdag. A válogatást, a termékek közti eligazodást, a megfelelő női hátizsák kiválasztását azonban a kategória, alkategóriákra bontása segíti. A női táska kategórián belül találjuk a bőrhátizsákokat, vászonhátizsákokat, fekete táskákat stb. A hátizsák kiválasztásának fő szempontjai: funkció, esztétikai értékek (stílus), méret, anyag, szín, súly, pakolhatóság, minta, pánt állíthatóság, hevederek szélessége stb. Ha egy nőnek csak egy hátizsákja lenne, bizonyára lehetetlen volna az összes elvárásnak megfelelnie, ezért a különböző feladatokhoz, alkalmakhoz, hangulathoz érdemes más-más női hátizsákot vásárolni. A Trendtáskánál sokféle méretű, anyagú és funkciójú hátizsák között válogathatsz.
A női táskák között a hátizsákok megkerülhetetlenül fontos szerepet játszanak. A táskatervezők egyre vonzóbb tervekkel állnak elő, felismerve a női hátizsákok iránti fokozott igényt, egyre szebb, érdekesebb hátizsákokat terveznek. A női hátitáskák lazaságot, vagányságot, elaganciát tükröznek. A Trendtaska.hu nagy hangsúlyt helyez a leghaladóbb termékek importjára, a vevői elégedettségre.
Ha további kérdése merülnek fel a Trendtáska Vevőszolgálatának munkatársai szívesen adnak tájékoztatást hétköznapokon 9 – 6 óráig .

TÁSKA ÁLOM - ÁLOMTÁSKA

Táska akciók!

A legnagyobb akciókat a webáruházak rendszerint az aktuális szezon végén rendezik meg, a trendtaska.hu táska webshop azonban nem szezonvégekhez köti az akcióit, hanem folyamatosan és szinte valamennyi termékére jelentős kedvezményt biztosít. Táska és hátizsák kollekcióinkat megtekintve láthatod, milyen sokféle táska stílusirányzat közül válogathatsz. Női táskáink közül az idén elsősorban a minőségi valódi bőrtáskák, a divatos műbőr táskák és a női vászontáskák jutnak hangulyosabb szerephez. A trendtaska webshop egyéni arculata a mai divatnak megfelelő szemlélete sokakat segíthet a táskapiacon eligazodásban. Női és férfi táskáink a legújabb trendeknek is megfelelnek és praktikusak. A különböző évszakokra felkészülés, az évszakváltás nem ritkán táskaváltással, új táska vagy hátizsák beszerzésével jár együtt. Tekints meg kínálatunkat, és ha néha-néha egy-egy luxus darabra bukkansz, olyasmire, amiről régóta álmodoztál, ne sokat töprengj, addig vedd meg, amíg van belőle! Vásárolj kényelmesen, használd ki a webshop-vásárlás előnyeit!


 

Helyes női táskavásárlás a bajok elkerülésére

A női táska vásárlás komoly kihívás a hölgyek számára, minthogy szinte mindenféle táskát imádnak. A bucira tömhető pakolósat, és az alig látható miniket (is). Ezen felül bírják a háthoz simulót, de kézben, karon, vállon is fantasztikus élmény a táskabirtoklás. S minthogy imádják, természetesen mindig újra, kisebbre, nagyobbra, más színűre, más stílusúra vágynak, lelki szükségleteik újbóli kielégítésére.

Mert a női táska, nem simán egy használati tárgy, eszköz, tároló alkalmatosság, sokkal inkább egy attributum, a nő (egyik) meghatározó, tárgyiasított formában megjelenő jellemzője, ami elválaszthatatlanul hozzá tartozik.
A megfelelő női táska felkutatása ezért komoly lelki, fizikai igénybevétel, ami akár bajokat is okozhat, a hosszas vásárlások anyagi vonzatáról már szót sem ejtve (például a rengetek parkolójegyről), netán a meglepetés mikulászacskókról, minthogy jócskán időn kívül él egy vérbeli táskavásárló (nő).

Szóval beláthatatlan következményei lehetnek a táskavásárlásnak. Pánik, felgyorsult szívverés, gyorslégzés, izom befeszülés, emésztőrendszeri zavarok és egyebek. Ezért érdemes csodás otthonod kényelméből, forró kávét szürcsölgetve női táskát vásárolgatni. Honnan is?

Trendtaska.hu Táska Webáruház

Trendtáska.hu

Mail: trendtaska5@gmail.com 

Telefon: +36-70-427-8563

 

 

 

Táska (és stílus) vásárlás megalkuvások nélkül – magas minőségű táskák, hátizsákok széles választékát kínálja a Trendtaska.hu

A táska webshop választékában csak olyan táskák találhatók, melyek a Trendtáska csapata szerint is megfelelnek a leghaladóbb trendeknek. A minőségre törekvés nem pusztán a termékekre, de a szolgáltatás színvonalára is vonatkozik. A határidők betartása, a precíz munkavégzés, a megbízhatóság a Trendtáska lefontosabb alapértékei közé tartozik.
Az Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában, Dél-Koreában, Kínában, Lengyelországban készülő táskák és hátizsákok magas minőségének köszönhetően a vásárlók elégedettek, amint azt a visszajelzések is tanúsítják.


A Trendtáska női táskák, férfi táskák, iskolatáskák, sporttáskák, utazótáskák, bőr táskák, vászontáskák, valódi bőr táskák, női hátizsákok, férfi hátizsákok, laptoptáskák, kézitáskák nagy választékát kínálja. A termékeket otthona kényelméből, a Trendtaska.hu jól áttekinthető oldalain rendelheti meg. A termékek különböző kategóriáiban egyszerűbben megtalálhatja a legmegfelelőbb táskát és hátizsákot. A termékekre klikkeléskor szinte körbejárhatjuk fotók segítségével a táskákat, sőt gyakran még bele is pillanthatunk. Vagyis a részletes leírásnak és fotóknak köszönhetően a Trendtáskánál nem érhetnek kellemetlen meglepetések.

Akár regisztráció nélkül is rendelhetsz, majd a kosárba helyezést követően már csak a szállítás módját és a kiszállítás céljából legfontosabb adataidat kérjük megadni. Többféle szállítási mód közül választhatsz, 15 e Ft,- feletti rendelések esetén azonban a kiszállítás költségét a Trendtáska állja. A bemutatott termékek nagy része raktáron van, ezért a kiszállítás rövid időn belül megtörténhet. Akár már másnap is táskádhoz juthatsz. A fizetési mód is rugalmas, utánvéttel, vagy előre utalással fizethetsz.
A 14 óráig megrendelt táskák még aznap futárhoz kerülnek.
A vásárlás további fontos szempontja lehet a Trendtáska 14 napon belüli pénzvisszafizetési garanciája.
A vásárlói elégedettség mindennél fontosabb, ezért a termékeket 14 napon belül bármikor visszaküldheted.

A Trendtáska áruválasztéka folyamatosan változik, bővül, ezért érdemes rendszeresen ellátogatni a webáruház oldalaira: Újdonságok, Megérkezett.


A Trendtáska Vevőszolgálata 9 és 18 óra között telefonon is elérhető, e.mail-ben pedig későbbi időpontokban is lehetőség van a kapcsolattartásra, ha bármiféle kérdés adódna, szívesen adnak felvilágosítást.

Elérhetőségek:
Trendtáska.hu
Mail: trendtaska5@gmail.com
Telefon: +36-70-427-8563

 

 

Női táskák akciós áron


A női táskák és férfi táskák zömében lényegesen különböznek, elsősorban a táska funkciója alapján. Amíg a hölgyek kézitáskáikat főként a megjelenésükkel kapcsolatos szépészeti, higiéniai kis tárgyaikkal töltik meg, addig a férfiak a mindennapi feladatokhoz szükséges dolgokkal. További lényeges változás a táskák világában, az egyre tökéletesedő design és minőség. Az utóbbi években a férfi és női táskák presztizse, stílusteremtő ereje egyre jelentősebb.

A jó választás ezért akár meghatározó is lehet. Ezért, ha egy igazán jó női táskát szeretne vásárolni, ami illik a személyiségéhez, stílusához, nézze át női táska (akciós) kínálatunkat.

A weboldal főleg minőségi táskákat forgalmaz. A táskák zömében olasz bőrből készülnek, de megtalálható a választékban a magas minőségű őko-bőr, műbőr és rostbőr táska is. A pozitív visszajelzések alapján megbízható webáruház. A vevő elégedettség is ezt támasztja alá. A női táska kategóriában a legkülönbözőbb anyagú és stílusú termék között válogathat. A minimalista stílusú női táskáktól a klasszikus táskákig sokféle különleges termékkel találkozhat. Fontos a megfelelő, ruhához, cipőhöz illő választás, ami hangsúlyozza az egyéniséget.

NŐI TÁSKÁK, FÉRFI TÁSKÁK, AKCIÓ!

https://trendtaska.blogspot.com/

NŐI TÁSKA DIVAT / 2019 


A női táska divat ezerarcú, aminek csak a képzelet szabhat határt. A Trendtáska.hu Webáruházban számtalan különböző stílusú táska és hátizsák található, melyek közös jellemzője a modern kortárs szemlélet. Táskáik maximálisan kiemelik a női egyéniséget, kecsességet, miközben – prémium táskáknak köszönhetően – jelentős presztizst is kölcsönöznek viselőjének. Amennyiben Neked még nincs trendtáskád, akkor mihamarabb szerezz be egyet vagy ajándékozz barátnőidnek, szeretteidnek, a reakció pedig magáért fog beszélni.

Egy női táska mindenkinek örömet okoz, különösen azoknak, akik szeretik és értékelik a minőséget. Látogass el a http://www.trendtaska.hu/ oldalra, ismerd meg különleges táskáinkat!

AZ OTTHON KÉNYELMÉBŐL VÁSÁROLNI?

Szeretne kényelmesen, sorban állás nélkül az otthonából vásárolni? Ma már a számtalan webshopnak köszönhetően mindez lehetséges. A trendtaska.hu táska webáruház oldalain a fotel kényelméből, akár kávézás közben is rendelhet táskát, hátizsákot, bőrtáskát, vászontáskát, vagy akár iskolatáskát is. A webshop egyik különlegessége a folyamatos akciók biztosítása, melynek köszönhetően egyes termékekre most 40-50% kedvezmény is lehetséges, még a prémiumtáskákra is. A trendtaska.hu webshop férfi és női táskák széles stílusválasztékával várja vásárlóit. Egy táska webshop, ahol valóban trendi és modern táskák között válogathat. A táskák és hátizsákok kategóriákra vannak osztva, ezzel is megkönnyítve a választást. 

BŐR TÁSKA 


A táskavásárlás, választás egyik fő szempontja, a táska szépsége, stílusa mellett a tartósság kérdése. Ne csak szép, de időtálló is legyen az a kiválasztott táska. Ennek a szempontnak pedig, mi más, mint a bőrtáska, különösen a valódi bőr táska képes megfelelni, mivel a bőr táska a legtartósabb táskák egyike. Ezen túlmenően, a mai bőr táskák rendkívül divatosak és eleganciát kölcsönöznek viselőjének. Ma már szinte a legkülönbözőbb, leghaladóbb design és szín teszi még vonzóbbá, még trendibbekké a tervezőasztalokról kikerülő bőr táskákat.
Bőr táskát szeretne, de nem tudja, hogy hol vásárolhat valódi bőr táskát?
A trendtaska.hu webáruház oldalain biztosan megtalálja, amit keres. A világ minden részéről, a legtrendibb táskákat forgalmazzák, melyek a legújabb divat szerint készülnek fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. A webshopban nők és férfiak egyaránt megtalálhatják a stílusokhoz találó táskákat és hátizsákot. A férfiak számára is kitűnő választás lehet egy- egy „trendtáska”. Böngésszen a táska webshop termékei között a szoba kényelméből, használja ki az online vásárlás előnyeit és kényelmét.

http://www.trendtaska.hu/spl/498400/TURAHATIZSAK


Ha sokat jársz túrázni, akkor bizonyára már rájöttél, hogy mennyire fontos dolog a kényelmes és praktikus hátizsák. A http://www.trendtaska.hu/spl/498400/TURAHATIZSAK rendkívül bő választékkal vár. Lényeges, hogy kirándulások alkalmával megfelelő típusú és kialakítású táskát, hátizsákot használj, mert ellenkező esetben az egész kiruccanás kellemetlen élménnyé válhat, ezt pedig jobb elkerülni. A nem alkalmas a hátitáska jelei: hátfájás, kényelmetlen komfortérzet.

KÜLÖNLEGES NŐI TÁSKÁK 

A legtöbb nő nagyon jól tudja, hogy egy jól megválasztott táska remek kiegészítője lehet az öltözetnek. A trendtaska.hu táska webáruház weboldalán rengeteg táska közül lehet válogatni. A webshop eladásra kínál női táskákat, férfi táskákat, valódi bőrtáskákat, divatos vászontáskákat, utazótáskákat, túrahátizsákokat, divat hátizsákokat, iskolatáskákat…és még sokféle különleges táskát. Trendi, stílusos, elegáns termékei ismertek. Táskái a klasszikust a trendivel, az elegánst a fiatalossal ötvözik.

Igaz ez a kézi táska kínálatra is. Üdítő, friss stílus jellemzi termékeit. Táskáik tervezése során a kényelmes használatra, a könnyedségre, a tökéletes illeszkedésre, a mozgás szabadságára a rugalmasságra helyezték a fő hangsúlyt. Válogass kedvedre a trendtaska.hu oldalain.

NŐI KÉZITÁSKA, NŐI TÁSKA - TREND

Sokat teszünk azért, hogy lépést tarthassunk a ruha trendekkel, de úgy tűnik, valamilyen oknál fogva, hajlamosak vagyunk a ruhánkhoz tartozó trendtáskákról, különösen a női kézitáskákról megfeledkezni. Talán azért, mert a női kézitáska trendjei nem tűnnek fel gyorsan, vagy talán azért, mert többet fektetünk a kézitáskába, és azt szeretnénk, hogy több évszakra is kitartson. Nos, itt az ideje, hogy jól megérdemelt figyelmet fordítsunk a a női kézitáskákra. Az ősz közeledtével, amikoris elérkezik a farmer, kabátok és pulóverek ideje, fontos a táskákról is gondolkodnunk. Érdemes tudnunk, hogy ebben a szezonban a divat szokatlan formákat ölthet, funky (steppelt) anyagokat, és olyan kitűnő részleteket kínál, mint szegélyek, tollak, vaskos láncfogantyúk. A különböző trendeket, a trendtaska.hu táska webáruház őszi és téli kollekcióját, megismerheted termékeink között kényelmesen válogatva. Találd meg a stílusodnak megfelelő kézitáskát, vagy hátizsákot!

BŐRTÁSKA KARBANTARTÁSA

Bőrtáskádat, minél több feldolgozáson ment keresztül a gyártás folyamán, annál könnyebb lesz tisztán tartani. Minél kevesebb kezelést kap egy bőr, annál szebben öregszik és válik vintage-szerűvé.
A bőrtáska azonban, bármilyen eljárással is készül, ahhoz, hogy megőrizze szépségét, értékeit, rendszeres figyelmet és némi gondozást kíván.

A TrendTáska Webshop tanácsai:

Használj olyan vízálló spray-t, amelyet kifejezetten bőrtáskákhoz fejlesztettek ki.
Tisztításhoz soha ne használj oldószereket vagy vegyszereket.
Tarts szárazon a táskád, és ne tárold azt napos helyen.
Amennyiben lehetséges, alkalmazz bőrzsírt a táskán, ha a bőr anyag túlságosan kiszáradt.
Kizárólag méhviaszt vagy egyéb természetes összetevőket tartalmazó bőrzsírt használj.

Őszi táska trendek – trendtaska.hu

Prémes táskáktól a doboz táskákig

Végül is, bár még csak ősz van, itt az ideje a komoly vásárlásnak (nem mintha nem mindig lenne idő, lehetőség komoly vásárlásra. A szezon legjobb felsőruházatainak és pulóvereinek viselése, tesztelése talán még kissé korai, de a szezon táskáit, a trendeket máris ismerhetjük. A női táskák az idén is okozhatnak meglepetéseket, bár egyre jobban kezdjük megszokni a kreatív ötleteket, az attraktív „meglepetésdizájnojat”. Lássuk, miféle női táskák megszállottjai lesznek az idén a lányok, a hölgyek.

Kocka táskák

A gömb és háromszög alakú táskák után, megérkeztek a kocka táskák, szélesítve a szezon női táska palettáját ebben a szezonban, miután átvette a Fall 2018-as kifutópályákat, mint például Oscar de la Renta, Michael Kors, Natasha Zinko és még sok más, vidám táska megállja a helyét a visszatérésben.

Szőrös táska

Az idén ősztől kezdődően pedig, mint látható, nem a kabát lesz az egyetlen szőrős alapanyag a női divatban; bizony a táska is kedvesen megszőrösödött.

Alexander Wang, Vivienne Hu és az ADEAM Fall 2018 kifutópálya

Felső fogantyús táska

És jönnek a nagy felső fogantyús táskák (minimalista kivitelben is).

Egyedülálló, de korrekt formájával és finom arany zárral, ez a Danse Lente minimalista táska érdemel figyelmet.


A túlméretezett táska


A kis méretű táskák lassan, helyenként egyre nagyobb teret adnak a tágasabbtáskáknak és hobóknak ebben a szezonban. A túlméretezett bevásárlószerű női táskák újra megjelentek ősszel 2018-as kifutópályákon, így könnyebbé téve az életet a nő számára útközben.


A képen: Victoria Beckham Fall 2018

Oversized Bag

Olyan semleges táska, amely elég nagy ahhoz, hogy illeszkedjen a laptopodhoz és a mindennapi élethez? Igen, kérem.
Jil Sander túlméretes táska
Félig hobo, a félig bevásárlótáska

Maison Margiela túlméretes táska
A húzózsinóros táskaHúzózsinóros táska

Érdekes trend, a Mango szatén zsinórral ellátott női táska, amely egy láncpánttal is büszkélkedhet.
Mango zsinóros lánczsák

 


Logó táska

Adj hozzá egy kis logót a a Gucci táskához, Gucci táska

Övtáska

És végül az övtáska.

Ezzel a finom, de merész vörös zacskóval színesítheted megjelenésed.
Wandler övtáska


Ha több helyre van szükséged az övtáskákban, akkor:
Nanushka vödör táska

 

NŐI TÁSKÁK 


A táska a régi időktől kezdve alapvető kiegészítője a nők és a férfiak öltözékének is, azonban a szónak nem abban az értelmében, ahogyan ma gondolunk rá. A táska a modern ember kelléke, aki mozgásban van, és vannak olyan fontos és hasznos tárgyai, amelyek mindig vele kell hogy legyenek.

A ma is használatos kézitáska tehát viszonylag új találmány, a retikül elődje csak a 19. század második felében jelent meg. A középkorban a táska csakis használati tárgyként funkcionált, és az övön vagy a deréktájra erősített szíjon viselték. A 16. században jelent meg az úgynevezett chatelaine, egy olyan hurok, ame­lyen láncokra szerelve mindenféle kiegészítő hord­ható volt, például a kulcsok, az óra, egy kés hüvelye vagy a varráshoz szükséges kellékek. Mivel a chatelaine a legkülönlegesebb anyagokból is készülhetett, ez már nemcsak praktikus eszköz, de státuszszimbólum is lett. A 16. századtól kezdve a chatelaine folyamatosan változott stílusában és funkciójában is, és csak a 20. század elején váltotta fel véglegesen a kézitáska.

A 17., 18. és 19. század legnagyobb részében az öltözékek olyan sok rétegből álltak, hogy egy-két nagyobb zseb is észrevétlenül elfért bennük. A zse­bek általában az alsószoknyában voltak, és szim­metrikusan helyezkedtek el a csípő tájékán. Ezek a jól kihasználható, diszkrét bevarrások egészen a 19. századig töretlen népszerűségnek örvendtek, és lehe­tővé tették, hogy viselőjük táska nélkül is boldoguljon. A 18. században, részben Pompeji felfedezése miatt minden, ami kapcsolatba hozható volt az ókori görög vagy római világgal, népszerűvé vált. A század végére teljesen megváltozott a divat természete. A 19. szá­zadra a ruhák egyszerűbbé váltak, a derék magasabbra került. A vékony anyagok és a szűkebb szabásvonalak miatt többé nem volt hely ezeknek a trükkös zsebek­nek, így azok tartalmai átkerültek a kézitáskába. A retikülnek az volt a legnagyobb újszerűsége, hogy bár a kézben hordták, de egy zsinóron vagy láncon lógatva- míg azelőtt, a 19. század első évtizedeiben még csakis a kézben hordott változat létezett. Leggyakrab­ban marha-, kígyó- vagy krokodilbőrből készült, de volt, hogy hímzett bársony, gyöngyözött selyem, a valódi ezüst vagy a bőrt utánzó műanyag szolgált alap- anyagául. A nők sokszor maguknak varrták meg eze­ket a darabokat, saját stílusuk és igényeik szerint. Az ipari forradalom számos új gyártási eljárást hozott magával, ami a táskakészítésben is egészen új lehetősé­geket nyitott. Megjelent a papírmasé, a vas és a vágott acél, melyeket kiválóan tudták hasznosítani a táskaké­szítés során. Az utazás népszerűsödésével divatba jöt­tek a modern utazótáskák is. A vonaton használatos táskák váltak a ma is népszerű közepes vagy nagymé­retű kézitáskák elődjeivé, amelyek a társas összejövete­lek vagy például a bevásárlás alapkellékei is lettek. A 20. században a táska mint használati és divattárgy hatalmas változáson ment keresztül, többek között a művészeti trendek gyors változásainak és a női eman­cipációnak köszönhetően. Mivel a nők egyre inkább részt vettek a munkában, és sokkal mobilisabbá váltak, az általuk használt táskával szemben támasztott igé­nyeik is megváltoztak. Megjelentek az irodában hasz­nálatos irattartók, a nappali, nagyobb méretű bőr ­vagy műanyag táskák, valamint az elegáns alkalmi darabok.


NŐI TÁSKA – NŐI TÁSKÁK - női kézitáskák – trendtaska.hu


A nők szíve hevesebben ver, ha meglátnak egy gyönyörű női táskát. A női kézitáskák széles választéka valóban zavarba ejtő. Rövid pántos, esetleg vállpántos legyen-e az új szerzemény. Ha jobban szereted kézben hordani, akkor mindenképp a rövid pántos a jó választás, de ha vállon vagy felváltva szeretnéd hordani, akkor a levehető vállpántos a neked való kézitáska. Mostanában ismét divatossá váltak ismét a lakktáskák. Lepd meg magad egy új női táskával! Válogass kedvedre kínálatunkból!


NŐI TÁSKA – trendtaska.hu

A tökéletes női táska

Nehéz megfelelő női táskát találni a táska webáruházak bőséges árukínálata mellett is, mivel sokféle szempontnak kell egy jó női táskának megfelelnie. Mindenekelőtt, a táskába bele kell szeretni! Első lépés az érzelmi ráhangolódás. A megfelelő választáshoz azonban nem csupán a táskát, annak stílusjegyeit, hanem önmagad stílusát is jól kell ismerned, - vagy, ahogy egyszerűen közelítünk a kérdés felé: jól áll, vagy nem áll jól neked a kiválasztott női táska. Ezt érezned kellene az első pillanatban. Az első pillanat azonban többnyire bizonytalanságé, szinte képtelen vagy dönteni, mert a sokféle szempont mind hírtelen lepörög előtted. A szín, a forma megfelel-e, cipzáras legyen, vagy összehúzós, esetleg mágneszáras, ja és a fül, füles, netán kézitáska, vagy hátizsák inkább, esetleg alkalmi, széles, nagy, vagy keskeny, mintás, vagy egyszínű, jól pakolható, vagy inkább kisebb divatos, puha vagy merev tartású és satöbbi, mert még mindig nem értünk a női táskaválasztás szempontjai végére.
Ha mindent magaddal hurcolsz, akkor neked könnyű, puha táska való, vastag, széles pánttal. Az nem vág válladba, tenyeredbe.
Ha válltáskát választottál, legyen olyan hosszú a pántja, hogy a tested egy „jó” területét emelje ki. Ha kicsit széles a csípőd, érjen a fölé, hogy kiegyensúlyozza. Ha nagy a melled, ne válassz rövid pántú nő táskát, mert oda vonzza a tekintetet. De fontos szempont lehet a használat is. Minden nap, munkába, vagy csak hétvégén, vagy különleges alkalmakra használod? Ez is befolyásolhatja a választásodat.

Nem kevésbé lényeges szempont, hogy az alkatodnak megfelelő méretű legyen, ne túl pici, és ne is nyomasztóan nagy. A válltáska nem terhelő túlságosan. Ha állandóan nagy súlyt hordozol fél válladon, az nem használ a gerincednek.
Ha csak közepesen terheled a táskádat, választhatsz merev szerkezetűt.
A megfelelő „tökéletes” női táska kiválasztása komoly feladat. Érdemes minden szempontot mérlegelni mielőtt döntenél. A trendtaska.hu  fotói alapján részletes tájékozódhatsz a kinézett táskáról. Ha pedig további kérdéseid lennének, írj, vagy hívj minket. Örömmel segítünk a megfelelő táska kiválasztásábanFérfi táska – Trendtaska.hu


Egy praktikus, kényelmesen viselhető táskára minden férfinak szüksége van. Fontos, hogy jól lehessen benne a dolgokat elrendezni, és persze az anyaga sem mindegy. A Trendtáska webshop férfi táska választékát érdemes megtekinteni, széles stílusválasztékát megismerni, hogy a megfelelő táskát kiválaszthassuk. A férfi táska kategóriában a tááksk sporttáskáktól, az utazótáskákon át a valódi bőr üzleti férfi táskáig szinte minden megtalálható. A kiváló minőségű vászonból, vagy bőrből készülnek, ezért rendkívül erősek és strapabírók. A trendtaska.hu jellemzői: minőségi táskák, hátizsákok, gyors kiszállítás raktárkészletről, visszatérítési garancia, 100% -os vevői elégedettség.

FÉRFI TÁSKA - FÉRFI TÁSKÁK

Férfi táskáink közül, aktatáskáink, kézitáskáink és válltáskáink közt igen vékony a határ manapság, mivel a tervezők a divatirányzatokat követve, egyre trendibb táskákat terveznek. Gyakran a női és férfi üzleti, hivatali táskák között is elmosódni látszik a különbség, valami azonban szinte valamennyiben közös, – a klasszikus vonalvezetés, az elsősorban minőségi bőr alapanyag, ami garantálja az akár 15-20 éves használatot is. Ezek a férfi táskák, válltáskák, nemhogy nem veszítenek az értékükből, inkább egyre értékesebbé, az öregedéssel érettebbé, nemesebé válnak, akár a jó bor. A minőségi férfi bőrtáskák soha nem mennek ki a divatból, ami elsősorban precíz gyártásnak, aprólékos figyelemnek és technológiának köszönhető.

 

FÉRFI TÁSKÁK
AKTATÁSKA ÉS „MESSENGER BAG”


Egykor a férfiasság „fokmérője” részben az aktatáska volt. Az aktatáska, ami elsősorban bőrből készült, szögletes és téglalap alakú és persze férfias komolyságot tükrö (ött). A szigorú vonalvezetésű aktatáskákat azonban egyre inkább a kényelmes, némileg sportos megjelenésű „messenger” táskák váltották (váltják) fel. Ezek a táskák főleg bőrből, vászonból, vagy poliészterből készülnek és nem csak füllel, hanem vállpánttal is rendelkeznek. Már nem kell az „ aktatáskának” , a hagyományosan formális követelményeknek megfelelnie, miközben azért a táska tervezők a klasszikus értékek megőrzésére törekszenek.
A messenger (üzleti) táska előnyei: nem formális, nem szigorú vonalvezetésű, kisebb, kényelmesebb, vállpántja van, az új divattrendeknek megfelel

Tekintsd meg férfi táska kínálatunkat!

NŐI TÁSKA - TRENDTASKA.HU
2018.05.28 11:09

NŐI TÁSKA


Nagyon menőnek számít idén, ha világoskékben, vadító narancsban, vörösben, halovány rózsa- vagy vibráló ultraviola árnyalatban pompázik egy táska.
Az idei női táska színválaszték tovább gazdagodott, ezért színét idén akár a kabátodhoz, a sapkádhoz vagy a szoknyádhoz, nadrágodhoz is igazíthatod, mivel az új szezonban a kivillanó zokni is divatba jön, az sem lesz meglepő, ha ahhoz passzol a tónusa.

 

Friss újdonságok

A TrendTáska webáruház mindenféle táskát és hátizsákot kínál nők és férfiak számára, de mára már az iskolatáskák értékesítésében is otthonosan mozog. Az idők során azonban sok minden megváltozott. A trendi vászontáskák mellett egyre nagyobb szerephez jutottak a kemény, szilárd női kézitáskák és válltáskák. Változatos, stílusos termékekkel bővült a választék. A termékpaletta, amely női táskákra, férfi táskákra, hátizsákokra és gyermek iskolatáskákra is kiterjed. egyre színesebb. A szortiment meghatározó részét a táskapiacról hiányzó termékek adják. Ennek köszönhetően fontos szerepet tölt be a táskák és hátizsákok világában.
Kollekcióját folyamatosan bővítve nyit az eddig nem követett irányokba. Filozófiájuk, a táska szeretete a vásárlók magas szintű kiszolgálása. TrendTaska. Hu

 

 

Táska nélkül a nő meztelen

Táska nélkül a nő meztelen, táska nélkül nincs élet, táska nélkül lehet élni, de nem érdemes, és így tovább. Sokféleképpen megfogalmazható a táska fontossága a hölgyek esetében, sőt a férfiak esetében is. Vagyis kell. A táska. A táska kell. A mindennapi rohangáláshoz, a nagy bevásárláshoz, a hivatali munkához, az utazáshoz, szórakozáshoz, kiránduláshoz és egy sor más dologhoz. A TrendTáska webáruház széles női táska választékában biztosan megtalálod a stílusodhoz illő táskát  Trendtáska Webáruház. Mert ugye egyáltalán nem mindegy, hogy mikor mi van a válladon, a kezedben, a hátadon, hogy mit, mennyit cipekedünk és hová és mivel rohangászunk. És az sem mindegy, hogy a randin vagy a színházban hogy nézel ki (egyben, táskástul). Táskát választani nem könnyű. Női táskát választani pedig feladat. Komoly döntést, elhatározást kívánó munka a női táska választás. Kicsi, nagy, hatalmas, bőr, vászon, műanyag, sárga, piros, zöld, kék, csíkos, pöttyös, elefántos, baglyos, lapos, kerekded, kemény, puha? Kérdések sokaságára kell választ adni. Mert választani kell, mert táskát venni, kell! Mert táska nélkül…

 

 

Férfitáska – http://trendtaska.hu/sct/433481/Ferfi-taskak

A férfi és a táska

#férfi táska webáruház


A férfiak és a nők táskához való viszonya sokáig lényegesen különbözött, mivel a hölgyek ruhatárának valóban legfontosabb divat kiegészítője a táska, addig a férfiak – a férfi táskák evolúciója során -, inkább csak a szükséges hordozó eszközt látták benne. Vagyis csak akkor viselték, ha komoly okuk volt rá. A kisebb tárgyak, cigi, jogsi, személyi, pénztárca, egyebek, sokkal inkább a nadrágzsebeket, farzsebeket dagasztották, mígnem később a kis- méretű autóstáskákban találtak helyet maguknak. Az autóstáska tehát a nem hivatali táska mellett talán az első olyan civil táska, amit a férfiak elviseltek, amit nem tartottak félreérthetőnek, suttogásokra, furcsa pillantásokra okot adó hordozó eszköznek. A férfi táskával szembeni elvárás alapvetően a férfiasság kifejezése, erősítése volt.

Nyilvánvalóan efféle szimbolikus jelentése lehetett (lehet) a markánsan férfiasságot sugalló férfi táskáknak, a hagyományos, a régmúltat, az egykori – csinovnyik irodista - múltat idéző aktatáskáknak. Az aktatáskák a férfi táskák (válltáska, mellkastáska, háti táska, hátizsák) átfogó és felturbósított ráncfelvarráson estek át, miközben újraértelmeződött a férfinak, a táskához, mint tárgyhoz, mint a divat részéhez való viszonya. Ma már nem olyan élesek a határok a férfi és női táskák közt az új trendeknek, haladó design irányzatoknak köszönhetően. Ma már elfogadottan a férfi divat része a táska,- a táska divat. Ma már szinte ki sem léphet egy férfi, a laptopok, okostelefonok korában táska nélkül az utcára.

A férfi táska design e szükségszerűséget szeme előtt tartva alkotta meg új férfi táska trendjeit, divatos férfi vászontáskáit, férfi bőrtáskáit, a férfi válltáskákat a trendi férfi hátizsákokat és férfi üzleti és laptoptáskákat (messenger bag). Megnőtt az igény a férfitáskákra. férfi táska webáruházunk férfi táska kategóriánk oldalain széles stílusválasztékú férfi táskák közül válogathatsz.

 

 

12
12
Webáruház készítés