Új jelszó kérése
 

Blog

forrás: http://aktiv.life.hu/trend/20110513-vigyazz-betegge-tesznek-a-taskak.html

VIGYÁZZ, BETEGGÉ TESZNEK A TÁSKÁK!

Szeretjük, imádjuk, nem tudunk élni nélküle, de mindig újabbra és újabbra vágyunk. Igen, a nők megrontójáról, a táskákról van szó, amelyek nemcsak anyagilag és lelkileg dönthetnek romba, de fizikailag is.

A táska stresszhez vezet

Már a kisebb, vállon átvethető táska, de még egy borítéktáska is a káosz újabb manifesztációja, és akkor hol vannak még a bucira tömhető kézitáskák agy az XXL-es feneketlenek? Ennek eredményeként mi, nők életünk 76 napját azzal töltjük, hogy megtaláljuk a táskánkban az épp szükséges dolgot, legyen az lakáskulcs vagy jogosítvány. Ki hinné, hogy az időnk elvesztegetésén túl komoly bajokat okozhatnak a táska mélyén lapuló pénztárcák és társai?Mert mi van akkor, ha hirtelen nem találjuk, amit keresünk? Az eredmény: pánik. A pánik pedig felgyorsult szívveréssel jár, a vér meglódul az erekben, a légzés ütemesebbé válik, az izmok befeszülnek, az emésztőrendszer működésében zavar keletkezik. Egyszóval stresszhelyzetbe kerülünk. A stressz persze önmagában nem rossz és nem is veszélyes dolog.
A rosszabb eset, amikor fenyegetve vagy túlterhelve érezzük magunkat, ekkor beszélünk diszstresszről, amely sokáig fennállva pszichés és fizikai megbetegedéseket okoz. Ha például naponta többször veszünk el a feneketlen női táska tartalmában, és minden egyes alkalommal pánikolva állapítjuk meg, hogy elvesztettünk valamit, az nem tesz jót az egészségünknek.
Life.hu tanácsa: Az idegeid védelme és az idővel való gazdálkodás érdekében szerezz be sokzsebes táskát, amelyben van elég elkülönített fakk és zseb a naptárnak, pénztárcának, a kulcsoknak vagy a telefontöltőnek.

A táska izomfájdalmat okoz

Tegye fel az a kezét, aki még nem próbált betuszkolni egy liter tejet, kenyeret vagy más élelmiszert a táskájába. Úgy vagyunk összerakva, hogy ha nem vihetjük magunkkal az otthonunkat ténylegesen, akkor megpróbáljuk annak kivonatát egy táskába beletuszkolni. Az eredmény: több kiló holmi, amit a vállunkon cipelünk.


A nagy súly és a gigantikus méret mindig ugyanazt a vállat és ezáltal azt a testfelet terheli. Ez izomhúzódást, izomfájdalmat okozhat, a nagy súlytól véraláfutás is kialakulhat, sőt, ha évekig ugyanazt az oldalt terheljük, akkor komoly testtartásbeli problémák és gerincbántalmak is veszélyeztethetnek.

A Life.hu tanácsa: A legfontosabb szabály, hogy a táskád soha ne nyomjon többet, mint a testsúlyod tíz százaléka. Ha mégis rendszeresen kell ennél nehezebb táskával ingáznod, akkor váltogasd, hogy melyik válladon viszed a súlyt. Kevésbé divatos, de praktikus megoldás a hátizsák, így a súly egyenlően oszlik el a vállakon.

A női táska baktériumkolónia

Ha fel kellene sorolni, mi lapul egy női táskában, a legszélesebb palettával találkoznánk a tampontól kezdve a természetesen csak véletlenül ott leledző nassolnivalóig. A kozmetikai szerekről és a szépségünkért felelős rúzsról, púderről, krémekről ne is beszéljünk. Van fogalma bárkinek arról, hogy ezeken hány és hány ezer baktérium éli gondtalan hétköznapjait?A Life.hu tanácsa: Tisztítsd meg rendszeresen nemcsak a táskát, hanem annak tartalmát. Törölgesd át a benne tárolt holmikat fertőtlenítő kendővel, vagy fújd át őket fertőtlenítő spray-vel. Dobáld ki belőle a használt papír zsebkendőket, rázd ki a kiszóródott morzsákat, és ne tárolj benne felnyitott élelmiszert sem. De minden fertőtlenítésnél jobb, ha rendszeresen és alaposon kezet mosol.

A NŐI TÁSKA EZERARCÚ

A női táska divat ezerarcú, aminek csak a képzelet szabhat határt. A Trendtáska Webáruházban számtalan különböző stílusú táska és hátizsák található, melyek közös jellemzője a modern kortárs szemlélet. Táskáik maximálisan kiemelik a női egyéniséget, kecsességet, miközben – a prémium táskáknak köszönhetően – jelentős presztizst is kölcsönöznek viselőjének. Amennyiben Neked még nincs trendtáskád, akkor mihamarabb szerezz be egyet vagy ajándékozz barátnőidnek, szeretteidnek, a reakció pedig magáért fog beszélni.
Egy női táska mindenkinek örömet okoz, különösen azoknak, akik szeretik és értékelik a minőséget. Látogass el a http://www.trendtaska.hu/ oldalra, ismerd meg különleges táskáinkat!

MINŐSÉGI TÁSKA


A nők nemcsak azért tudnak választékosan öltözködni, kiegészítőket találni, mert nekik szinte minden jól áll, hanem azért is, mert hatalmas nagy a választási lehetőségük. De lehetséges, hogy éppen ezért nehezebb dolguk van?
Tény, hogy a férfiaknak sokkal csekélyebb a választási lehetőségük a ruhák és kiegészítők terén. Viszont, ha táskára van szükséged, akkor a Hozzád legjobban illő férfi táskát a http://www.trendtaska.hu/ webshop kínálatában biztosan megtalálod. Megkönnyítjük a dolgod, mert különböző stílusú, különféle alkalmakhoz illő táskákat ajánlunk. Márkás, férfiaknak készített üzleti táskák mellett találsz itt utazótáskát, sporttáskát, férfi bőrtáskát és üzleti táskát is, amelyek szintén elengedhetetlen részei a mindennapoknak. Bármilyen táskáról is legyen szó, egészen biztos, hogy a Hozzád, a stílusodhoz leginkább illő táskát itt megtalálod.
A férfiak a legnagyobb figyelmet rendszerint az aktatáskáikra fordítják, az elegáns aktatáskák jelentik minden férfi életében az egyik legfontosabb használati tárgyat, de szerencsére itt abból is nagy a választék, így biztosan találsz megfelelő férfi táskát, laptoptáskát. A magas választék mellett, a másik erényünk a jó minőség, ami minden termékre igaz.

 

NŐI TÁSKA GARDROB

A hölgyek gardrobja rendszerint tele van szebbnél szebb táskákkal, hiszen női táskákból hátizsákokból nem lehet eleget vásárolni. A jól megválasztott divattáska, praktikus és kiegészítőként is tökéletesen viselhető. Ahogyan a ruházat, úgy a táskadivat is évről-évre változik, amit érdemes figyelemmel kísérni.
Az idei táskatrend egyik meghatározó darabja a válltáska, hiszen kézben és vállon egyaránt kényelmesen viselhető. A női válltáskák, női oldaltáskák főleg velúr és bőr felhasználásával készülnek és egyre egyszerűsödő, minimalista formavilágukkal egyre kedveltebbekké válnak az igényes nők körében. Efféle trendi női oldaltáskát, válltáskát a http://www.trendtaska.hu/ webáruház női táskái között is sokat találhatsz.
A Trendtáska Webshop által forgalmazott táskák zömében prémiumminőségűek, melyek már jó ideje jelen vannak a divat világában. Ha Te is szeretnél trendi és elegáns táskákat megrendelni, böngéssz kedvedre a Táska Webáruház oldalain! A divat táska kínálatában biztosan megtalálod a stílusodhoz illő darabot. Élj az online vásárlás kényelmével, lehetőségével!

TÁSKÁT AJÁNDÉKBA!

Egyre gyakrabban vásárolnak ajándékként táskát hölgyek is, urak is, ami bizonyára a táska - ruházati kiegészítő - komoly felértékelését jelenti. Nem is csoda ez, hiszen a mai kortárs táskák, az egyre látványosabb design megkerülhetetlenül a divatvilág középpontjába helyezte a táskát. És nem pusztán a női táskát, hanem a nagy megújuláson átment férfi táskákat is. Talán éppen ezért a táskák iránti érdeklődés egyre fokozódik. A táska ajándékként valóban az egyik legszebb, legeredetibb ajándék. Talán nincs is olyan nő, vagy férfi, aki ne örülne egy szép, trendi táskának. Ha ajándékot keresnél bármilyen ünnepre szeretteidnek, barátaidnak, ne felejts el belépni a http://www.trendtaska.hu/ világába, ahol az otthon kényelméből válogathatsz a minőségi táskák közül. Ha a megajándékozott esetleg másféle táskára gondolt, természetesen cserére is van lehetőség. A férfi és női táskák különböző kategóriákban kerülnek bemutatásra, segítve a választást. Választhatsz női táskát, férfi táskát, valódi bőr táskát, sporttáskát, alkalmi táskát, üzleti táskát, túrahátizsákot, vászontáskát, általvetett táskát, női és férfi hátizsákot, iskolatáskát és utazótáskát is.

Remek ajándékötlet a táska, mert táskából semmi nem elég!

AZ OTTHON KÉNYELMÉBŐL VÁSÁROLNI?

Szeretne kényelmesen, sorban állás nélkül az otthonából vásárolni? Ma már a számtalan webshopnak köszönhetően mindez lehetséges. A trendtaska.hu táska webáruház oldalain a fotel kényelméből, akár kávézás közben is rendelhet táskát, hátizsákot, bőrtáskát, vászontáskát, vagy akár iskolatáskát is. A webshop egyik különlegessége a folyamatos akciók biztosítása, melynek köszönhetően egyes termékekre most 40-50% kedvezmény is lehetséges, még a prémiumtáskákra is. A trendtaska.hu webshop férfi és női táskák széles, stílusválasztékával várja vásárlóit. Egy táska webshop, ahol valóban trendi és modern táskák között válogathat. A táskák és hátizsákok kategóriákra vannak osztva, ezzel is megkönnyítve a választást. Minőségi és egyedi táskák – trendtaska.hu

BŐR TÁSKA 


A táskavásárlás, választás egyik fő szempontja, a táska szépsége, stílusa mellett a tartósság kérdése. Ne csak szép, de időtálló is legyen az a kiválasztott táska. Ennek a szempontnak pedig, mi más, mint a bőrtáska, különösen a valódi bőr táska képes megfelelni, mivel a bőr táska a legtartósabb táskák egyike. Ezen túlmenően, a mai bőr táskák rendkívül divatosak és eleganciát kölcsönöznek viselőjének. Ma már szinte a legkülönbözőbb, leghaladóbb design és szín teszi még vonzóbbá, még trendibbekké a tervezőasztalokról kikerülő bőr táskákat.
Bőr táskát szeretne, de nem tudja, hogy hol vásárolhat valódi bőr táskát?
A trendtaska.hu webáruház oldalain biztosan megtalálja, amit keres. A világ minden részéről, a legtrendibb táskákat forgalmazzák, melyek a legújabb divat szerint készülnek fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. A webshopban nők és férfiak egyaránt megtalálhatják a stílusokhoz találó táskákat és hátizsákot. A férfiak számára is kitűnő választás lehet egy- egy „trendtáska”. Böngésszen a táska webshop termékei között a szoba kényelméből, használja ki az online vásárlás előnyeit és kényelmét.

http://www.trendtaska.hu/spl/498400/TURAHATIZSAK


Ha sokat jársz túrázni, akkor bizonyára már rájöttél, hogy mennyire fontos dolog a kényelmes és praktikus hátizsák. A http://www.trendtaska.hu/spl/498400/TURAHATIZSAK rendkívül bő választékkal vár. Lényeges, hogy kirándulások alkalmával megfelelő típusú és kialakítású táskát, hátizsákot használj, mert ellenkező esetben az egész kiruccanás kellemetlen élménnyé válhat, ezt pedig jobb elkerülni. A nem alkalmas a hátitáska jelei: hátfájás, kényelmetlen komfortérzet.

KÜLÖNLEGES NŐI TÁSKÁK - ŐSZ - TÉL

A legtöbb nő, nagyon jól tudja, hogy egy jól megválasztott táska remek kiegészítője lehet az öltözetnek. A trendtaska.hu táska webáruház weboldalán rengeteg táska közül lehet válogatni. A webshop eladásra kínál női táskákat, férfi táskákat, valódi bőrtáskákat, divatos vászontáskákat, utazótáskákat, túrahátizsákokat, divat hátizsákokat, iskolatáskákat…és még sokféle különleges táskát. Trendi, stílusos, elegáns termékei ismertek. Táskái a klasszikust a trendivel, az elegánst a fiatalossal ötvözik.

Igaz ez a kézi táska kínálatra is. Üdítő, friss stílus jellemzi termékeit. Táskáik tervezése során a kényelmes használatra, a könnyedségre, a tökéletes illeszkedésre, a mozgás szabadságára a rugalmasságra helyezték a fő hangsúlyt. Válogass kedvedre a trendtaska.hu oldalain.

NŐI KÉZITÁSKA, NŐI TÁSKA - TREND

Sokat teszünk azért, hogy lépést tarthassunk a ruha trendekkel, de úgy tűnik, valamilyen oknál fogva, hajlamosak vagyunk a ruhánkhoz tartozó trendtáskákról, különösen a női kézitáskákról megfeledkezni. Talán azért, mert a női kézitáska trendjei nem tűnnek fel gyorsan, vagy talán azért, mert többet fektetünk a kézitáskába, és azt szeretnénk, hogy több évszakra is kitartson. Nos, itt az ideje, hogy jól megérdemelt figyelmet fordítsunk a a női kézitáskákra. Az ősz közeledtével, amikoris elérkezik a farmer, kabátok és pulóverek ideje, fontos a táskákról is gondolkodnunk. Érdemes tudnunk, hogy ebben a szezonban a divat szokatlan formákat ölthet, funky (steppelt) anyagokat, és olyan kitűnő részleteket kínál, mint szegélyek, tollak, vaskos láncfogantyúk. A különböző trendeket, a trendtaska.hu táska webáruház őszi és téli kollekcióját, megismerheted termékeink között kényelmesen válogatva. Találd meg a stílusodnak megfelelő kézitáskát, vagy hátizsákot!

A BŐRTÁSKA KARBANTARTÁSA

Bőrtáskádat, minél több feldolgozáson ment keresztül a gyártás folyamán, annál könnyebb lesz tisztán tartani. Minél kevesebb kezelést kap egy bőr, annál szebben öregszik és válik vintage-szerűvé.
A bőrtáska azonban, bármilyen eljárással is készül, ahhoz, hogy megőrizze szépségét, értékeit, rendszeres figyelmet és némi gondozást kíván.

A TrendTáska Webshop tanácsai:

Használj olyan vízálló spray-t, amelyet kifejezetten bőrtáskákhoz fejlesztettek ki.
Tisztításhoz soha ne használj oldószereket vagy vegyszereket.
Tarts szárazon a táskád, és ne tárold azt napos helyen.
Amennyiben lehetséges, alkalmazz bőrzsírt a táskán, ha a bőr anyag túlságosan kiszáradt.
Kizárólag méhviaszt vagy egyéb természetes összetevőket tartalmazó bőrzsírt használj.

Őszi táska trendek – trendtaska.hu

Prémes táskáktól a doboz táskákig

Végül is, bár még csak ősz van, itt az ideje a komoly vásárlásnak (nem mintha nem mindig lenne idő, lehetőség komoly vásárlásra. A szezon legjobb felsőruházatainak és pulóvereinek viselése, tesztelése talán még kissé korai, de a szezon táskáit, a trendeket máris ismerhetjük. A női táskák az idén is okozhatnak meglepetéseket, bár egyre jobban kezdjük megszokni a kreatív ötleteket, az attraktív „meglepetésdizájnojat”. Lássuk, miféle női táskák megszállottjai lesznek az idén a lányok, a hölgyek.

Kocka táskák

A gömb és háromszög alakú táskák után, megérkeztek a kocka táskák, szélesítve a szezon női táska palettáját ebben a szezonban, miután átvette a Fall 2018-as kifutópályákat, mint például Oscar de la Renta, Michael Kors, Natasha Zinko és még sok más, vidám táska megállja a helyét a visszatérésben.

Szőrös táska

Az idén ősztől kezdődően pedig, mint látható, nem a kabát lesz az egyetlen szőrős alapanyag a női divatban; bizony a táska is kedvesen megszőrösödött.

Alexander Wang, Vivienne Hu és az ADEAM Fall 2018 kifutópálya

Felső fogantyús táska

És jönnek a nagy felső fogantyús táskák (minimalista kivitelben is).

Egyedülálló, de korrekt formájával és finom arany zárral, ez a Danse Lente minimalista táska érdemel figyelmet.


A túlméretezett táska


A kis méretű táskák lassan, helyenként egyre nagyobb teret adnak a tágasabbtáskáknak és hobóknak ebben a szezonban. A túlméretezett bevásárlószerű női táskák újra megjelentek ősszel 2018-as kifutópályákon, így könnyebbé téve az életet a nő számára útközben.


A képen: Victoria Beckham Fall 2018

Oversized Bag

Olyan semleges táska, amely elég nagy ahhoz, hogy illeszkedjen a laptopodhoz és a mindennapi élethez? Igen, kérem.
Jil Sander túlméretes táska
Félig hobo, a félig bevásárlótáska

Maison Margiela túlméretes táska
A húzózsinóros táskaHúzózsinóros táska

Érdekes trend, a Mango szatén zsinórral ellátott női táska, amely egy láncpánttal is büszkélkedhet.
Mango zsinóros lánczsák

 


Logó táska

Adj hozzá egy kis logót a a Gucci táskához, Gucci táska

Övtáska

És végül az övtáska.

Ezzel a finom, de merész vörös zacskóval színesítheted megjelenésed.
Wandler övtáska


Ha több helyre van szükséged az övtáskákban, akkor:
Nanushka vödör táskaTÁSKA ÁLOM - ÁLOMTÁSKA

Készülj az őszre!

A legnagyobb szezonális akciókat a webáruházak rendszerint az aktuális szezon végén rendezik meg, a trendtaska.hu táska webshop azonban nem szezonvégekhez köti az akcióit, hanem folyamatosan és szinte valamennyi termékére jelentős kedvezményt biztosít. Őszi táska és hátizsák kollekcióinkat megtekintve láthatod, milyen sokféle táska stílusirányzat közül válogathatsz. Női táskáink közül az idén ősszel elsősorban a minőségi valódi bőrtáskák, a divatos műbőr táskák és a női vászontáskák jutnak szerephez. A trendtaska webshop egyéni arculata, a mai divatnak megfelelő szemlélete sokakat segíthet a táskapiacon eligazodásban. Női és férfi táskáink a legújabb trendeknek is megfelelnek és praktikusak. Az őszre felkészülés, az évszakváltás nem ritkán táskaváltással, új táska vagy hátizsák beszerzésével jár együtt. Tekints meg kínálatunkat, és ha néha-néha egy-egy luxus darabra bukkansz, olyasmire, amiről régóta álmodoztál, ne sokat töprengj, addig vedd meg, amíg van belőle! Vásárolj kényelmesen, használd ki a webshop-vásárlás előnyeit!

Forrás:
Szerző: Czakó Emese 

NŐI TÁSKÁK 


A táska a régi időktől kezdve alapvető kiegészítője a nők és a férfiak öltözékének is, azonban a szónak nem abban az értelmében, ahogyan ma gondolunk rá. A táska a modern ember kelléke, aki mozgásban van, és vannak olyan fontos és hasznos tárgyai, amelyek mindig vele kell hogy legyenek.

A ma is használatos kézitáska tehát viszonylag új találmány, a retikül elődje csak a 19. század második felében jelent meg. A középkorban a táska csakis használati tárgyként funkcionált, és az övön vagy a deréktájra erősített szíjon viselték. A 16. században jelent meg az úgynevezett chatelaine, egy olyan hurok, ame­lyen láncokra szerelve mindenféle kiegészítő hord­ható volt, például a kulcsok, az óra, egy kés hüvelye vagy a varráshoz szükséges kellékek. Mivel a chatelaine a legkülönlegesebb anyagokból is készülhetett, ez már nemcsak praktikus eszköz, de státuszszimbólum is lett. A 16. századtól kezdve a chatelaine folyamatosan változott stílusában és funkciójában is, és csak a 20. század elején váltotta fel véglegesen a kézitáska.

A 17., 18. és 19. század legnagyobb részében az öltözékek olyan sok rétegből álltak, hogy egy-két nagyobb zseb is észrevétlenül elfért bennük. A zse­bek általában az alsószoknyában voltak, és szim­metrikusan helyezkedtek el a csípő tájékán. Ezek a jól kihasználható, diszkrét bevarrások egészen a 19. századig töretlen népszerűségnek örvendtek, és lehe­tővé tették, hogy viselőjük táska nélkül is boldoguljon. A 18. században, részben Pompeji felfedezése miatt minden, ami kapcsolatba hozható volt az ókori görög vagy római világgal, népszerűvé vált. A század végére teljesen megváltozott a divat természete. A 19. szá­zadra a ruhák egyszerűbbé váltak, a derék magasabbra került. A vékony anyagok és a szűkebb szabásvonalak miatt többé nem volt hely ezeknek a trükkös zsebek­nek, így azok tartalmai átkerültek a kézitáskába. A retikülnek az volt a legnagyobb újszerűsége, hogy bár a kézben hordták, de egy zsinóron vagy láncon lógatva- míg azelőtt, a 19. század első évtizedeiben még csakis a kézben hordott változat létezett. Leggyakrab­ban marha-, kígyó- vagy krokodilbőrből készült, de volt, hogy hímzett bársony, gyöngyözött selyem, a valódi ezüst vagy a bőrt utánzó műanyag szolgált alap- anyagául. A nők sokszor maguknak varrták meg eze­ket a darabokat, saját stílusuk és igényeik szerint. Az ipari forradalom számos új gyártási eljárást hozott magával, ami a táskakészítésben is egészen új lehetősé­geket nyitott. Megjelent a papírmasé, a vas és a vágott acél, melyeket kiválóan tudták hasznosítani a táskaké­szítés során. Az utazás népszerűsödésével divatba jöt­tek a modern utazótáskák is. A vonaton használatos táskák váltak a ma is népszerű közepes vagy nagymé­retű kézitáskák elődjeivé, amelyek a társas összejövete­lek vagy például a bevásárlás alapkellékei is lettek. A 20. században a táska mint használati és divattárgy hatalmas változáson ment keresztül, többek között a művészeti trendek gyors változásainak és a női eman­cipációnak köszönhetően. Mivel a nők egyre inkább részt vettek a munkában, és sokkal mobilisabbá váltak, az általuk használt táskával szemben támasztott igé­nyeik is megváltoztak. Megjelentek az irodában hasz­nálatos irattartók, a nappali, nagyobb méretű bőr ­vagy műanyag táskák, valamint az elegáns alkalmi darabok.


NŐI TÁSKA – NŐI TÁSKÁK - női kézitáskák – trendtaska.hu


A nők szíve hevesebben ver, ha meglátnak egy gyönyörű női táskát. A női kézitáskák széles választéka valóban zavarba ejtő. Rövid pántos, esetleg vállpántos legyen-e az új szerzemény. Ha jobban szereted kézben hordani, akkor mindenképp a rövid pántos a jó választás, de ha vállon vagy felváltva szeretnéd hordani, akkor a levehető vállpántos a neked való kézitáska. Mostanában ismét divatossá váltak ismét a lakktáskák. Lepd meg magad egy új női táskával! Válogass kedvedre kínálatunkból!


NŐI TÁSKA – trendtaska.hu

A tökéletes női táska

Nehéz megfelelő női táskát találni a táska webáruházak bőséges árukínálata mellett is, mivel sokféle szempontnak kell egy jó női táskának megfelelnie. Mindenekelőtt, a táskába bele kell szeretni! Első lépés az érzelmi ráhangolódás. A megfelelő választáshoz azonban nem csupán a táskát, annak stílusjegyeit, hanem önmagad stílusát is jól kell ismerned, - vagy, ahogy egyszerűen közelítünk a kérdés felé: jól áll, vagy nem áll jól neked a kiválasztott női táska. Ezt érezned kellene az első pillanatban. Az első pillanat azonban többnyire bizonytalanságé, szinte képtelen vagy dönteni, mert a sokféle szempont mind hírtelen lepörög előtted. A szín, a forma megfelel-e, cipzáras legyen, vagy összehúzós, esetleg mágneszáras, ja és a fül, füles, netán kézitáska, vagy hátizsák inkább, esetleg alkalmi, széles, nagy, vagy keskeny, mintás, vagy egyszínű, jól pakolható, vagy inkább kisebb divatos, puha vagy merev tartású és satöbbi, mert még mindig nem értünk a női táskaválasztás szempontjai végére.
Ha mindent magaddal hurcolsz, akkor neked könnyű, puha táska való, vastag, széles pánttal. Az nem vág válladba, tenyeredbe.
Ha válltáskát választottál, legyen olyan hosszú a pántja, hogy a tested egy „jó” területét emelje ki. Ha kicsit széles a csípőd, érjen a fölé, hogy kiegyensúlyozza. Ha nagy a melled, ne válassz rövid pántú nő táskát, mert oda vonzza a tekintetet. De fontos szempont lehet a használat is. Minden nap, munkába, vagy csak hétvégén, vagy különleges alkalmakra használod? Ez is befolyásolhatja a választásodat.

Nem kevésbé lényeges szempont, hogy az alkatodnak megfelelő méretű legyen, ne túl pici, és ne is nyomasztóan nagy. A válltáska nem terhelő túlságosan. Ha állandóan nagy súlyt hordozol fél válladon, az nem használ a gerincednek.
Ha csak közepesen terheled a táskádat, választhatsz merev szerkezetűt.
A megfelelő „tökéletes” női táska kiválasztása komoly feladat. Érdemes minden szempontot mérlegelni mielőtt döntenél. A trendtaska.hu  táska webáruház fotói alapján részletes tájékozódhatsz a kinézett táskáról. Ha pedig további kérdéseid lennének, írj, vagy hívj minket. Örömmel segítünk a megfelelő táska kiválasztásábanFérfi táska – Trendtaska.hu


Egy praktikus, kényelmesen viselhető táskára minden férfinak szüksége van. Fontos, hogy jól lehessen benne a dolgokat elrendezni, és persze az anyaga sem mindegy. A Trendtáska webshop férfi táska választékát érdemes megtekinteni, széles stílusválasztékát megismerni, hogy a megfelelő táskát kiválaszthassuk. A férfi táska kategóriában a tááksk sporttáskáktól, az utazótáskákon át a valódi bőr üzleti férfi táskáig szinte minden megtalálható. A kiváló minőségű vászonból, vagy bőrből készülnek, ezért rendkívül erősek és strapabírók. A trendtaska.hu jellemzői: minőségi táskák, hátizsákok, gyors kiszállítás raktárkészletről, visszatérítési garancia, 100% -os vevői elégedettség.

FÉRFI TÁSKA - FÉRFI TÁSKÁK

Férfi táskáink közül, aktatáskáink, kézitáskáink és válltáskáink közt igen vékony a határ manapság, mivel a tervezők a divatirányzatokat követve, egyre trendibb táskákat terveznek. Gyakran a női és férfi üzleti, hivatali táskák között is elmosódni látszik a különbség, valami azonban szinte valamennyiben közös, – a klasszikus vonalvezetés, az elsősorban minőségi bőr alapanyag, ami garantálja az akár 15-20 éves használatot is. Ezek a férfi táskák, válltáskák, nemhogy nem veszítenek az értékükből, inkább egyre értékesebbé, az öregedéssel érettebbé, nemesebé válnak, akár a jó bor. A minőségi férfi bőrtáskák soha nem mennek ki a divatból, ami elsősorban precíz gyártásnak, aprólékos figyelemnek és technológiának köszönhető.

 

FÉRFI TÁSKÁK
AKTATÁSKA ÉS „MESSENGER BAG”


Egykor a férfiasság „fokmérője” részben az aktatáska volt. Az aktatáska, ami elsősorban bőrből készült, szögletes és téglalap alakú és persze férfias komolyságot tükrö (ött). A szigorú vonalvezetésű aktatáskákat azonban egyre inkább a kényelmes, némileg sportos megjelenésű „messenger” táskák váltották (váltják) fel. Ezek a táskák főleg bőrből, vászonból, vagy poliészterből készülnek és nem csak füllel, hanem vállpánttal is rendelkeznek. Már nem kell az „ aktatáskának” , a hagyományosan formális követelményeknek megfelelnie, miközben azért a táska tervezők a klasszikus értékek megőrzésére törekszenek.
A messenger (üzleti) táska előnyei: nem formális, nem szigorú vonalvezetésű, kisebb, kényelmesebb, vállpántja van, az új divattrendeknek megfelel

Tekintsd meg férfi táska kínálatunkat!

EGY KIS LONDONI TÁSKABÖRZE
2018.05.28 11:09

NŐI TÁSKA


Nagyon menőnek számít idén, ha világoskékben, vadító narancsban, vörösben, halovány rózsa- vagy vibráló ultraviola árnyalatban pompázik egy táska.
Az idei női táska színválaszték tovább gazdagodott, ezért színét idén akár a kabátodhoz, a sapkádhoz vagy a szoknyádhoz, nadrágodhoz is igazíthatod, mivel az új szezonban a kivillanó zokni is divatba jön, az sem lesz meglepő, ha ahhoz passzol a tónusa.

 

Friss újdonságok

A TrendTáska webáruház mindenféle táskát és hátizsákot kínál nők és férfiak számára, de mára már az iskolatáskák értékesítésében is otthonosan mozog. Az idők során azonban sok minden megváltozott. A trendi vászontáskák mellett egyre nagyobb szerephez jutottak a kemény, szilárd női kézitáskák és válltáskák. Változatos, stílusos termékekkel bővült a választék. A termékpaletta, amely női táskákra, férfi táskákra, hátizsákokra és gyermek iskolatáskákra is kiterjed. egyre színesebb. A szortiment meghatározó részét a táskapiacról hiányzó termékek adják. Ennek köszönhetően fontos szerepet tölt be a táskák és hátizsákok világában.
Kollekcióját folyamatosan bővítve nyit az eddig nem követett irányokba. Filozófiájuk, a táska szeretete a vásárlók magas szintű kiszolgálása. TrendTaska. Hu

 

 

Táska nélkül a nő meztelen

Táska nélkül a nő meztelen, táska nélkül nincs élet, táska nélkül lehet élni, de nem érdemes, és így tovább. Sokféleképpen megfogalmazható a táska fontossága a hölgyek esetében, sőt a férfiak esetében is. Vagyis kell. A táska. A táska kell. A mindennapi rohangáláshoz, a nagy bevásárláshoz, a hivatali munkához, az utazáshoz, szórakozáshoz, kiránduláshoz és egy sor más dologhoz. A TrendTáska webáruház széles női táska választékában biztosan megtalálod a stílusodhoz illő táskát  Trendtáska Webáruház. Mert ugye egyáltalán nem mindegy, hogy mikor mi van a válladon, a kezedben, a hátadon, hogy mit, mennyit cipekedünk és hová és mivel rohangászunk. És az sem mindegy, hogy a randin vagy a színházban hogy nézel ki (egyben, táskástul). Táskát választani nem könnyű. Női táskát választani pedig feladat. Komoly döntést, elhatározást kívánó munka a női táska választás. Kicsi, nagy, hatalmas, bőr, vászon, műanyag, sárga, piros, zöld, kék, csíkos, pöttyös, elefántos, baglyos, lapos, kerekded, kemény, puha? Kérdések sokaságára kell választ adni. Mert választani kell, mert táskát venni, kell! Mert táska nélkül…

 

Webáruház készítés